×
×

Wist u dat…

Nieuws filtering op :

Ja, uw Proximus-website ziet er anders uit!

Wist u dat…door Proximus team11/12/2015

Altijd dicht bij jou staan, dat is onze prioriteit.
Dankzij recente surveys op onze website weten we hoe jouw ideale surfervaring op www.proximus.be eruit ziet.
Wij hebben rekening gehouden met jullie opmerkingen en het resultaat staat nu te blinken op je computer, tablet en smartphone!

Een duidelijke en nog eenvoudigere surfervaring! Dankzij 3 onderdelen, op maat van uw behoeften en afgestemd op uw redenen om de website te bezoeken, vindt u nu zeker de weg. Neem snel eens poolshoogte en snuister door de pagina’s!

In Discover ontdekt u de laatste innovaties, inspirerende artikels, informatie over onze klantenvoordelen en onze Bizz Experts service voor zelfstandigen maar ook handige tips over hoe u de Proximus-kwaliteit kan ervaren.

Overtuigd? Weet je wat je nodig hebt? In onze Oplossingen vindt u al onze producten en opties, onze Bizz Packs waarmee uw onderneming ongestoord blijft draaien, wat er ook gebeurt, het gsm-abonnement dat bij u past … kortom, alle productinformatie die u nog hebt om een goede keuze te maken en eenvoudig online te bestellen. Snel en altijd open, 24/7.

Toch nog vragen? Hulp nodig om een probleem op te lossen? In Support vindt u zeker en vast het antwoord. We hebben ook handige tips en helpen u stap voor stap uw smartphone of tablet configureren. Vindt u het antwoord niet meteen? Dan kunt u ons nog altijd contacteren, via telefoon of e-mail.

Neem meteen de proef op de som en ontdek de nieuwe website gewoon zelf!

img-Proximus team

Proximus team

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals

Proximus houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends voor ICT-professionals


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact