×
×

MyProximus: omdat uw telecom makkelijk moet zijn

door Proximus Bizz teamWist je dat…07/09/2016

MyProximus: omdat uw telecom makkelijk moet zijn
Met MyProximus weet u perfect wat u uitgeeft aan telecom en schakelt u makkelijk verschillende opties aan of uit. En niet enkel voor u, maar ook voor uw medewerkers. Een paar korte tips die aangeven waarom MyProximus onmisbaar is voor moderne ondernemers…

Heeft u die databundel om in het buitenland te surfen nu wel of niet stopgezet? Hoeveel data heeft u deze maand al verbruikt? Welke diensten op ProximusTV heeft u geactiveerd? En die Proximus-factuur van twee maanden geleden, hoeveel was die ook al weer? 
U heeft als ondernemer wel meer aan uw hoofd, en een tool die u snel en eenvoudig een volledig overzicht geeft van uw Proximus-diensten is dan ook handig meegenomen. MyProximus zorgt daarvoor, en voor nog veel meer. Lees even mee… 

Altijd helemaal mee

MyProximus vindt u online, log in en u ziet meteen het saldo van uw laatste factuur én een overzicht van al uw Proximus producten en diensten. Heeft u gsm-abonnementen afgesloten voor werknemers, dan staan die hier ook netjes opgelijst. Op zoek naar een factuur? U ziet makkelijk alle facturen van de laatste zes maanden en downloadt ze bovendien direct in PDF-formaat. MyProximus is ook beschikbaar in een handige app (Apple, Android en Windows) waar iedere gebruiker zijn eigen verbruik kan opvolgen, ideaal dus om aan je werknemers te geven.

Opties aan of uit

Klik even op ‘Producten’ en dan op ‘Details bekijken’ en u ziet voor elk gsm-abonnement een overzicht van het dataverbruik en de beschikbare en geactiveerde opties: databundels voor in het buitenland, nummerweergave, beperking van uitgaande oproepen, enz. Een optie aan- of uitschakelen kan met een simpele klik. En dat werkt net hetzelfde voor uw tv-abonnement, uw vast internetverbinding, uw FON-abonnement, uw vaste telefoonlijn, … 

Werkt het netwerk?

Het gebeurt af en toe, een probleem met het netwerk. Via MyProximus ziet u meteen de status van ons netwerk. Handig om in te schatten wanneer u terug onbezorgd aan de slag kan. Zo houdt u uw werknemer en klanten ook up-to-date.

Cadeautje

Nog een laatste leuke tip? Als Proximus-klant kijkt u op de MyProximus website na hoeveel Bizz Club-punten u al bij mekaar heeft gespaard. Ruil deze dan meteen ook in voor een mooi cadeau. Maak er gebruik van!

MyProximus is écht wat voor u!

Schrijf u online in of download vandaag nog de app (Apple, Android en Windows). 

Een Bizz Expert in uw app

Twijfelt u of uw huidig abonnement nog het beste bij u past? Of heeft u andere pertinente vragen of onze producten of diensten. Dan weet u dat u altijd terecht kan bij een van onze 400 Bizz Experts. Via de MyProximus-app contacteert u uw Bizz Expert heel eenvoudig voor advies op maat van u en uw bedrijf. 

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar