Is jouw winkel klaar voor de klant van morgen?

Gepubliceerd op 08/02/2019 in Events & activiteiten

Is jouw winkel klaar voor de klant van morgen?

De technologie van vandaag én morgen inzetten om je omzet te verhogen? Tuurlijk kan dat ook in jouw zaak. UNIZO, Proximus en RetailDetail tonen je graag hoe je zaak ook in de toekomst helemaal mee is. Daarom organiseren we dit voorjaar exclusieve inspiratietours voor zelfstandige ondernemers.

Ontdek belevingscentrum Retailhub

De inspiratiedag begint met een bezoek aan het belevingscentrum Retailhub. Dat draait helemaal rond beleving en nieuwe technologieën. Retailhub verzamelt de nieuwste retailtrends en technologische toepassingen: AR, VR, 3D bodyscanners, gepersonaliseerde wi-fi, betaalterminals die nooit in panne liggen en nog veel meer.

Je beleeft er de ‘customer journey’ van de toekomst. Samen met andere ondernemers denk je kritisch na over de veranderende consument en de rol van jouw zaak of product. En dat allemaal in een hoogtechnologisch centrum van wel 1250m²!

Op retailhunt in Antwerpen

In de namiddag ga je op retailhunt in Antwerpen: je bezoekt innovatieve handelszaken en gaat in dialoog met de eigenaars. Je leert er hoe jouw winkel relevant kan blijven door in te zetten op beleving, samenwerking, communityvorming, … 

Laat je onderdompelen in de nieuwste trends en de innovaties uit het retaillandschap. Er komen heel wat sectoren aan bod: mode, voeding, design, reizen, … Allemaal onder leiding van een professionele gids, natuurlijk. 

Oplossingen op jouw maat

Leef je in in de klant van de toekomst tijdens deze inspiratiedag, exclusief voor zelfstandige ondernemers zoals jij. Daarnaast geven we je concrete oplossingen op maat van jouw zaak, bijvoorbeeld:

Je fysieke en je onlinewinkel: zo werken ze perfect samen

Hoe wifitoegang helpt om je klanten aan je zaak te binden

Tevreden klanten? Geef je imago een boost met reviews op je website

Waarom jouw winkel niet meer zonder contactloos betalen kan

Inspiratiedag meemaken? Schrijf je vandaag nog in en kruip samen met collega-ondernemers een hele dag in het hoofd van jouw klant van de toekomst. Opgelet: de plaatsen zijn beperkt! 

Reserveer je ticket

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar