Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Voordelige headphones en speakers voor ondernemers

Gepubliceerd op 17/09/2018 in Tech, tips & tricks

Voordelige headphones en speakers voor ondernemers

Onze Proximus Centers hebben een selectie headphones en speakers in de aanbieding. We geven 10% korting op enkele draadloze topaccessoires waar ook zelfstandigen hun voordeel mee kunnen doen.

Je bent een ondernemer die vaak onderweg is of die een werkruimte deelt met anderen? Dan gebeurt het weleens dat je ongestoord (en vooral: zonder je entourage te storen) naar muziek of naar een podcast wil luisteren. Een goede koptelefoon is dan onmisbaar.

Zelfstandigen met een privékantoor hebben dan weer graag een degelijke speaker op hun bureau. Het aanbod is overweldigend, dus we helpen je graag een eind op weg...

Beats Solo3 Wireless koptelefoon (€206.99)
Met een batterijduur van 40 uur luister je de hele dag zorgeloos naar je favoriete audio. Geen treinrit te lang, geen omgeving te luidruchtig: de Solo3 neutraliseert het lawaai van de buitenwereld.


AirPods (€143.99)
De AirPods van Apple zijn ideaal om draadloos te bellen of om met Siri te praten, maar ook om er de nodige oppeppende muziek of een inspirerende podcast doorheen te jagen. Functioneel en stijlvol. 


BeatsX-oortjes (€115.99)
Ook deze draadloze oortjes zijn snelladend en Siri-compatibel. De ingebouwde microfoon laat je toe urenlang te bellen zonder aan bewegingsvrijheid in te boeten. Een fijne metgezel op verplaatsing en op kantoor.    

JBL E25BT: draadloze in-ear hoofdtelefoon (€53,99)
Dankzij de nekband blijven deze oortjes netjes op hun plaats zitten, ook in de meest hectische omstandigheden. Je mist geen enkel gesprek, want je schakelt moeiteloos heen en weer tussen je afspeellijst en je inkomende oproepen.

JBL Flip 4: draagbare Bluetooth luidspreker (€89.99)
Geef je werkplek een auditieve boost met deze krachtige speaker van JBL. Je mobiele apparaten koppel je in een wip via bluetooth. Leun handsfree achterover tijdens al je business calls.

JBL GO2: draagbare Bluetooth miniluidspreker (€31.49)
Dit luidsprekertje is erg compact, maar dat merk je niet aan de geluidskwaliteit. Met de ingebouwde speakerphone voer je loepzuivere Skype- en telefoongesprekken.


JBL Soundgear BTA (€206.99)
Voor wie niet kan kiezen tussen een hoofdtelefoon en een speaker, hebben we de geknipte tussenoplossing. De JLB Soundgear draag je om je nek, zodat je je oren en je handen vrijhoudt. Je sluit je dus niet af van je omgeving, wat op kantoor en in de wagen wel zo praktisch is. 

Tot slot

Heb je uit bovenstaande lijst de voor jou perfecte luidspreker of koptelefoon gekozen? Dan geven we je nog gauw een drietal beluisterenswaardige podcasts mee, speciaal voor ondernemers:

Koop je luidspreker of koptelefoon met 10% korting in je dichtstbijzijnde Proximus Shop
Aanbod geldig tot einde stock.
Prijzen incl. BTW  

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Blog topics

 

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar