Een duurzaam bedrijf starten zonder website? Onmogelijk!

Gepubliceerd op 04/10/2018 in Jouw verhalen

Een duurzaam bedrijf starten zonder website? Onmogelijk!

Saar Vangeel zit boordevol plannen. Haar nieuwste project? GreenKit: een gratis ontdekkingsdoos met stalen van duurzame producten voor baby en moeder. Maar om dit nieuwe project wereldkundig te maken, heeft deze lady in green natuurlijk wél een website nodig.

Naam              :   Saar Vangeel
Functie           :   Duurzaam ondernemer
Zaak                :   GreenKit, een gratis ontdekkingsdoos met stalen van duurzame producten, voor baby en moeder
Haar ding      :   De zoektocht van ouders naar milieuvriendelijke producten voor hun kroost inkorten
Website          :   greenkit.be

Eco-logisch

Voor Saar is ecologisch leven - euhm - logisch: ‘Ik probeer zo milieubewust mogelijk door het leven te gaan. En toen ik 6 jaar geleden zelf mama werd, was dat op z’n zachtst gezegd een hele uitdaging. Ik wilde toen allemaal ecologische producten voor mijn kinderen. Maar ik vond ze niet …’

‘Voor elke stap in de lancering van GreenKit had ik een website nodig. Enter: Bizz Online!’

Gezocht: bekendheid voor duurzaam project

Dus ging Saar zelf aan de slag. ‘Ik wilde voor andere ouders die zoektocht inkorten. Daarom bedacht ik GreenKit: een gratis ontdekkingsdoos met stalen van duurzame producten voor baby en moeder,’ aldus deze enthousiaste starter. Maar hoe geef je zo’n project als GreenKit de bekendheid die het nodig heeft om van de grond te komen?

‘Ik heb een website nodig!’

‘Ik merkte als starter dat elke stap die ik wilde nemen, mij altijd terugleidde naar dezelfde bedenking: ik heb daar eerst een website voor nodig. Enter: Bizz Online (lacht)!

Voor verschillende doelgroepen

En die nieuwe website is ‘helemaal top’, volgens Saar. ‘Ik wil GreenKit bijvoorbeeld bekendmaken via vroedvrouwen. Die kunnen zich vanaf nu heel eenvoudig registreren op mijn website. Ook ouders vinden makkelijk de weg, via Facebook. Zij vinden op mijn site onder andere blogartikels over duurzaamheid en baby’s, tekenen in op give-aways en downloaden kortingscodes,’ vertelt Saar.

Een beroep doen op web experts

Het grootste voordeel van Bizz Online volgens Saar? ‘Ik kan web experts inzetten voor dingen waar ik zelf niks van ken. Ik weet prima hoe die website er moet uitzien voor mij, maar ik kan die zelf niet bouwen. Hetzelfde met SEO, zodat de ouders makkelijk mijn website kunnen vinden. Dat zijn dingen waar ik zelf te weinig van af weet. Dus beste starters: Bizz Online is zeker een aanrader. En die web experts van Proximus ook!’

Als starter kan je niet zonder een prima website. Met Bizz Online maken wij in no-time een startklare en betaalbare website voor je bedrijf.

Bekijk waarom Bizz Online ook jouw start-up vooruithelpt

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar