×
×

Groen licht voor uw groene factuur

door JohanWist je dat…22/08/2016

Groen licht voor uw groene factuur
Goed nieuws voor uw administratie én het milieu! Voortaan kan u als zaakvoerder uw Proximus-facturen elektronisch krijgen.

Facturen krijgen is nooit leuk, natuurlijk. Maar we kunnen heel het proces wel een stuk makkelijker maken. Met een elektronische factuur, bijvoorbeeld.

Die elektronische factuur heeft dezelfde rechtsgeldigheid als een papieren exemplaar maar is veel handiger én een heel pak milieuvriendelijker.

De voordelen van de Proximus e-Factuur?

-    Minder paperassen
Afgelopen met stapels papieren facturen. U bewaart al uw elektronische Proximus-facturen in uw beveiligde MyProximus-account en kan ze daar van overal en op elk moment raadplegen.

-    Duidelijk
U ziet in één oogopslag welke facturen al betaald zijn en welke nog openstaan. Gedaan met facturen en betalingen opzoeken en nakijken.

-    Handig voor de boekhouder
Onze facturen komen altijd in hetzelfde PDF-formaat met dezelfde vermeldingen. Mail uw facturen eenvoudigweg door naar uw boekhouder en hij kan meteen aan de slag.

-    Nooit meer vergeten
Is er een nieuwe factuur beschikbaar? Dan krijgt u van ons meteen een sms en/of e-mail ter verwittiging. 

Is er toch nog een factuur aan uw aandacht ontsnapt? Geen enkel probleem: we sturen u gratis een herinnering met de post. 

Het enige wat u hoeft te doen om over te stappen naar de elektronische factuur is dit even aan te geven via de MyProximus-tool.
 

Wist u dat….het nog directer kan?

U houdt zich liever niet zelf bezig met facturen? Dan kan u ook andere mensen toegang geven tot uw MyProximus-account. Uw boekhouder, bijvoorbeeld, of uw assistent(e). Hoe dat moet leest u in deze korte FAQ.

En dat… u nog veel meer kan doen met MyProximus?
MyProximus is niet enkel handig voor uw facturen, maar u beheert er ook al uw producten en diensten mee. Een optie bij- of uitschakelen? Dan kan makkelijk. Uw verbruik checken? Geen probleem. 
Bovendien ontvangt u via MyProximus gratis advies op maat én heeft u de mogelijkheid om bij elke factuur Bizz Clubpunten te sparen.
En om het helemaal makkelijk te maken is MyProximus ook beschikbaar als app voor uw smartphone of tablet (met een simkaart) (Apple, Android en Windows). Zo bent u voortaan altijd en overal helemaal mee.

Inschrijven op MyProximus en/of uw elektronische factuur activeren? Dat kan via deze link!

Meer nieuws over:

  • MyProximus
  • e-bill
  • elektronische factuur

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar