×
×

Welke software helpt u als zelfstandige een eind op weg?

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren23/02/2016

Welke software helpt u als zelfstandige een eind op weg?
Dankzij de juiste software kunnen zelfstandigen heel wat tijd en ellende besparen. Maar welke software is dat dan precies? Naast enkele sectorspecifieke programma’s heeft u ongetwijfeld ook verschillende algemene softwarepakketten nodig om uw administratie en boekhouding te doen. We schotelen onze favorieten voor.

Goede software laat u efficiënter werken, zodat u kunt focussen op uw core business. Vroeger nam het aanschaffen van softwarepakketten een flinke hap uit het IT-budget, vandaag kiezen meer en meer fabrikanten voor een abonnementsformule. Het voordeel is dat u niet onmiddellijk een grote smak geld over de toonbank moet gooien, maar gespreid kunt betalen. Bovendien profiteert u als abonnee altijd van updates en werkt u met de meest recente versies. Neem nu de kantoorsuite Office 365 Business van Microsoft. Voor een vast maandelijks bedrag kunt u alle Office-toepassingen (Word, Excel, Powerpoint, Outlook en OneNote) gebruiken op vijf verschillende apparaten. Bovendien krijgt u onbeperkte opslagruimte via de clouddienst OneDrive for Business om heel eenvoudig bestanden te delen met collega’s. 

Inzicht in de boekhouding

Exact Online doet precies hetzelfde. Ondernemers die willen groeien en de volledige controle over hun financiën willen, kunnen voor een maandelijks bedrag Exact Online Boekhouden gebruiken. Dit online boekhoudprogramma geeft realtime inzichten en kan geïntegreerd worden met CRM. Dankzij de bijhorende apps heeft u alle recente bedrijfsgegevens bij de hand. Nieuwsgierig naar de voordelen? U test het pakket 30 dagen gratis.

Veiligheid boven alles

Een goed antiviruspakket is eveneens onmisbaar. Met Norton Multi Security hoeft u zich geen zorgen te maken over virussen, spyware, malware en andere internetaanvallen op 5 verschillende apparaten. De gebruiksvriendelijke tool beschermt ook uw online identiteit en online banktransacties. Kwestie van met een gerust hart zaken te kunnen doen. Heeft u al een antiviruspakket en wilt u enkel uw smartphone beschermen? Dan is Norton Mobile Security een aanrader. Dankzij deze app ontdekt u virussen, malware en andere gevaren onmiddellijk en beschermt u uw persoonlijke gegevens. Dankzij geolokalisatie kunt u zelfs uw gestolen of verloren iOS- of Android-apparaat makkelijk terugvinden.

Orde in de chaos

Om de administratieve mallemolen te vereenvoudigen, is Adobe Acrobat DC een echte must. Met deze software maakt, bewerkt en deelt u PDF-bestanden in een vingerknip. Dankzij de e-Sign-services is het zelfs eenvoudiger dan ooit om documenten digitaal te ondertekenen. Afdrukken en faxen behoort hiermee eindelijk tot de voltooid verleden tijd. De bijhorende mobiele app maakt het zelfs perfect mogelijk om ook onderweg verder te werken.

Meer nieuws over:

  • Norton
  • kleine onderneming
  • software

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar