5 gadgets om uw efficiëntie te verhogen

Gepubliceerd op 06/06/2017 in Laat je inspireren

De meeste ondernemers hebben het al ontdekt: technologie kan een geweldig hulpmiddel zijn in uw bedrijf. Toch zijn er ook nog heel wat minder bekende gadgets en hulpmiddelen die ook heel handig kunnen zijn. Een overzicht.

5 gadgets om uw efficiëntie te verhogen

Besparen op printkosten, iPads als kassasystemen, sociale media voor kmo’s, de smartphone als scanner,…op deze blog hebben we al heel veel voorbeelden gegeven van hoe technologie u kan helpen in uw dagelijkse bezigheden als ondernemer. Dit keer zetten we vijf minder voor de hand liggende apps en gadgets in het zonnetje. 

De portefeuille van veel ondernemers puilt uit door alle mogelijke bank-, krediet-, klanten, getrouwheids- en lidmaatschapskaarten.

Dat kan beter, bijvoorbeeld met de Wocketwallet, een soort digitale portefeuille/kluisje waarin u alle informatie van die kaarten kan opslaan, zonder dat u daarvoor een smartphone moet gebruiken. Het ding komt met een ingebouwde kaartlezer, maar u kan ook zelf informatie manueel invullen. De beveiliging wordt geregeld met een ingebouwde pincode en stemherkenning. 

Een tablet, een laptop, een smartphone… Veel ondernemers hebben tegenwoordig meer dan één mobiel apparaat bij. Het probleem is dat al deze apparaten regelmatig opgeladen moeten worden en dat ze allemaal een eigen lader hebben.

Met de Solpro maakt u komaf met die kabelsalade. U kan deze lader opladen met zonne-energie of in het stopcontact en met zijn ingebouwde batterij van 5.000 mAh voorziet hij daarna uw apparaat weer van stroom. Aan negentig minuten zonlicht heeft hij genoeg om uw smartphone helemaal vol te laden.

.

Denkt u onderweg ook regelmatig: had ik nu maar een printer bij? Portable printers bestaan al wel, maar blijven toch vrij grote, onhandige dingen. De Zutalabs-printer pakt het anders aan.

Je steekt het blad papier niet in het kastje, maar je zet de printer gewoon boven op een blad. Daarna glijdt hij zelfstandig van links naar rechts en print hij de tekst uit, om het even op welk papierformaat. Je kan hem via wifi met je smartphone of tablet verbinden en met een volle batterij kan hij een uur printen. 

De Echo Smartpen ziet er uit als een gewone balpen, maar vergis u niet… dit is een high tech-pareltje.

De pen capteert digitaal al uw nota’s terwijl u ze neerpent, waarna u ze op uw pc kan opslaan, bewerken, doorzoeken en delen met collega’s. Bovendien kan hij via de ingebouwde microfoon ook geluid opnemen en is het dus meteen ook een dictafoon of recordertje. 

Snackbaruitbaters, koks en restauranthouders... dit is er eentje voor jullie. De iCelsius Blue is een digitale temperatuurmeter die je via bluetooth kunt verbinden met uw smartphone.

Hij meet temperaturen van -40° tot 250° graden celsius (naargelang de voeler die u erin klikt) en dat tot op een honderdste van een graad nauwkeurig. 

Op zoek naar Mobile Coverage Extenders, routers, modems, telefoons of luidsprekers? Wij hebben wat u zoekt!

Johan

Proximus-schrijver.

Andere artikels van Johan
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar