Digitaliseer je zaak als een pro met Proximus

Gepubliceerd op 15/06/2020 in Tech, tips & tricks

Digitaliseer je zaak als een pro met Proximus

Digitaal is een gedroomde troef voor je bedrijf: je kan permanent openblijven. Maar digitaal heeft nog meer voordelen. Ben jij klaar om de sprong te wagen? Laat je leiden door onze digitale oplossingen en onze experts!

Om tal van redenen is het belangrijk voor je zaak om digitaal te gaan. Jouw klanten zijn steeds meer geconnecteerd en gaan eerst op het internet kijken wanneer ze informatie willen. Met een website is je bedrijf 24 uur per dag zichtbaar en bereikbaar. Je kan je ook beter onderscheiden van jouw concurrenten. Of je kan je werk lichter maken door bepaalde taken te automatiseren.

Weet je niet hoe je aan je online aanwezigheid moet beginnen? Geen zorgen. Onze Business Experts ondersteunen je graag in dit avontuur. Dankzij onze digitale oplossingen en onze online opleidingen kan je er zelfs voor zorgen dat jouw website op de eerste pagina van zoekopdrachten verschijnt. En op die manier trek je talrijke nieuwe klanten aan.

1. Online webinars om je wegwijs te maken in de digitale wereld

Jouw tijd is kostbaar. Daarom stellen we je een brede waaier van online opleidingen voor die je kan volgen wanneer het je uitkomt: van de ontwikkeling van een website tot het gebruik van digitale marketingtechnieken tot sociale media en zoekmachineoptimalisatie. Kortom, al wat je nodig hebt, komt aan bod in onze webinars.

En om je het best mogelijke advies te geven doet Proximus een beroep op drie vooraanstaande partners: UNIZO, de Unie van zelfstandige ondernemers, Google Digitaal Atelier en Syntra, om je te helpen op de eerste pagina van hun zoekmachine te geraken.

Ontdek het programma

2. Maak je website performanter

Je website mag dan misschien het gedroomde visitekaartje lijken in jouw ogen, er zijn ongetwijfeld kleine onvolmaaktheden die je over het hoofd ziet.

Proximus stelt je een performante tool ter beschikking waarmee je gratis en in enkele seconden ontdekt wat de sterktes en zwaktes van jouw website zijn. Op basis van een compleet rapport geven onze Business Experts je advies en stellen ze je oplossingen voor om jouw website beter te maken. Want een geoptimaliseerde website is de beste garantie om nieuwe klanten aan te trekken.

Analyseer jouw site

3. Verbeter je online visibiliteit

Je staat op het punt je website te lanceren of je wil je online aanwezigheid optimaliseren? Dan kan onze oplossing Bizz Online je doorheen het hele traject begeleiden.

Onze digitale experts helpen je de best mogelijke website te bouwen en dat hoeft geen stukken van mensen te kosten. We hebben al formules vanaf € 15/maand excl. btw. Ben je een starter? Nog meer goed nieuws! Start jouw zaak als een professional met onze speciale aanbieding: gratis Bizz Online gedurende een jaar! Zullen we eraan beginnen?

Ik profiteer van dit aanbod

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar