×
×

Een nieuw Proximus-toestel nodig? Wij sturen het op!

door Ann en MatthiasWist je dat…23/11/2016

Een nieuw Proximus-toestel nodig? Wij sturen het op!
Vroeger moest u met uw defecte modem of decoder helemaal naar een Proximus Center komen. Maar nu gaat dat veel eenvoudiger, rechtstreeks aan huis of kantoor.

Super, want zo gaat het nog eenvoudiger en sneller.

Vroeger moest u daarvoor namelijk helemaal naar een Proximus Center komen. En zat u met een defect toestel, dan moest u deze gewoon meezeulen. Kortom: het kon veel makkelijker.

Daarom regelen wij nu alles met u, rechtstreeks aan huis of kantoor. Bent u een nieuwe klant of wil u een extra decoder of modem of een upgrade naar een nieuwere versie ervan? Of heeft het toestel finaal de geest gegeven? Dan bezorgen we het nieuwe apparaat vanaf nu via levering aan huis/kantoor of in een UPS-punt in uw buurt.

En het beste van al: het is helemaal gratis én sneller dan snel.

Bovendien heeft u de totale controle: u kiest de manier waarop wij leveren en wanneer we dat doen. Maar u kan er zeker van zijn dat het altijd binnen de twee werkdagen is. Belt u ons als ondernemer voor 17u op een weekdag of 13u op zaterdag, dan kan dat in sommige gevallen zelfs nog dezelfde dag. Zo snel kan het gaan!

Trouwens, ook aan uw oude toestel hebben we gedacht. Wij vertellen u bij bestelling of u deze gewoon naar het containerpark mag brengen, of inleveren in een UPS-punt in uw buurt.

Hoe regelt u het?

Bel ons gewoon even op 0800 22 500. Dat kan elke dag, behalve op feestdagen, van 8 uur tot middernacht. Zo kunnen we meteen uitgebreid uw aansluiting testen en zo het probleem opsporen. En daarna zorgen wij voor de rest.

Voor alle duidelijkheid ook nog even dit: wij nemen dus geen defecte toestellen meer aan in onze Proximus Centers. Kom dus zeker niet onnodig naar daar bij problemen.

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • Internet

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar