×
×

5 coole gadgets voor wie vaak onderweg is

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren28/04/2016

5 coole gadgets voor wie vaak onderweg is
Van de ene meeting naar de andere. Auto uit, vliegtuig in. Wie vaak onderweg is, zeult vaak heel wat toestellen en accessoires mee. Wij schotelen u vijf onmisbare gadgets voor. Kwestie van efficiënter en comfortabeler te reizen.

Altijd online

Deze Vodafone Mobile Wi-Fi R215 is een mobiele wifihotspot in zakformaat. Zodra u er een simkaartje in prikt, deelt u uw 4G-verbinding met maximaal tien apparaten. En dat terwijl u maar voor één abonnement betaalt. Helemaal handig is dat er ook een microSD-kaartslot aanwezig is, zodat u ook uw belangrijkste bestanden met verschillende apparaten of collega’s kunt delen.
proximus.be - € 139,99

Ruisonderdrukkende oortjes

Wilt u tijdens uw vluchten genieten van goede muziek wanneer u aan die rapporten of verslagen werkt? De QuietComfort 20 oortjes van Bose zijn ruisonderdrukkend. De ingebouwde microfoontjes brengen het omgevingsgeluid in kaart en filteren het vervolgens helemaal weg. Dankzij de Aware-functie hoort u met één druk op de knop wat er om u heen gebeurt. 
www.bosebelgium.be - € 299,95

Schokproof

Bent u niet altijd even voorzichtig met uw iPad Air 2? Dankzij deze robuuste Otterbox UnlimitEd-hoes van hard plastic beschermt u uw tablet tegen stoten en valschade. Helemaal handig is dat er aan de achterzijde een geïntegreerde standaard verwerkt zit.
www.otterbox.com - € 69,95

Nooit meer bagage kwijt

Niets zo vervelend als een zoekgeraakte koffer. Stop deze compacte tracker in uw reiskoffer om uw bagage via een app (iOS en Android) te traceren. U hoeft niet ongeduldig aan de transportband te wachten. Zodra uw koffer van de band rolt, ontvangt u een sms. Loopt er toch iets mis? Dan weet u tenminste waar uw koffer is! 
www.trakdot.com - € 99,-

Betere foto’s

Niet tevreden over de kwaliteit van de camera van uw smartphone? Met behulp van een opzetlens schiet u veel betere beelden. De tele-, fisheye-, groothoek- en macrolenzen van Black Eye tillen uw foto’s onmiddellijk naar een hoger niveau. Dankzij het handige clipsysteem is het eenvoudiger dan ooit om tussen twee objectieven te wisselen.
https://blackeyelens.com - € 29,95 - € 99,95  

Meer nieuws over:

  • Mobiel Internet
  • Smart-Wifi
  • vodafone
  • reizen

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar