3 - Hoe maak je goede content?

Gepubliceerd op 06/07/2018 in Jouw verhalen

3 - Hoe maak je goede content?

Deze 9 tips helpen je om goede content te maken: kies wat je wil bereiken, kies de vorm voor je content, praat niet steeds over jezelf, maak content die nuttig is voor jouw klanten, publiceer je content op de kanalen die jouw klanten gebruiken, zet de content ook steeds op je eigen website, werk met een contentkalender, heb geduld en vooral: blijf jezelf.

Elke onderneming heeft via zijn medewerkers, zijn specialiteit en zijn producten tal van verhalen en nuttige informatie of content waar consumenten iets aan hebben. Hoe haal je die content naar boven? Waar kan je die content kwijt? En hoe zet je hem in voor meer visibiliteit, meer klantentrouw, een beter imago, ...?

Deel 3: Hoe maak je goede content?

Michel Libens is stichtend voorzitter van Custo, de Belgische federatie van Content Marketing agencies en coauteur van het boek ‘Content Marketing’. Hij is ook CEO van Propaganda, één van de marktleidende Content Marketing bureaus. Propaganda denkt al meer dan 10 jaar Content Marketing strategieën uit voor Proximus. In een video in 5 delen gaat hij dieper in op hoe zelfstandigen en kleine ondernemingen hun voordeel kunnen doen met Content Marketing.                               

Download het tipsboekje om meer contentvormen te leren kennen.

Download nu

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar