×
×

De 'cloud' ontsluierd

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren04/06/2015

De 'cloud' ontsluierd
U wilt een foto op uw smartphone gebruiken in een presentatie die u op uw laptop maakt. Geen zin om mails naar uzelf te sturen en geen kabel van uw smartphone in de buurt? In de cloud verzamelt u al uw gegevens op één centrale plaats. Pluspunt nummer 1, er is natuurlijk meer…

De cloud is een virtuele verzamelplaats voor al uw bedrijfsinformatie – klantengegevens, bestellingen, facturen – maar ook vakantiefoto’s, filmpjes en muziek. U hebt alleen een internetverbinding nodig om ze te raadplegen en te delen. Zo kunt u op elk moment, op elk toestel – uw pc, laptop, smartphone of tablet – al uw documenten bekijken. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot uw cloud. Heel makkelijk voor u en uw medewerkers. Ze kunnen altijd de meest recente versie van de Excel waaraan u net nog gewerkt hebt, raadplegen.

Waterdichte back-up
U kunt in de cloud niet alleen uw gegevens veilig opslaan. U kunt ook automatisch back-ups maken van uw pc. Via een internetverbinding worden voortdurend meerdere kopieën van uw gegevens gemaakt. Zo raakt u nooit belangrijke gegevens kwijt, zelfs niet bij een crash van uw toestel.

Servers in de cloud
Hebt u een computernetwerk met een centrale server waarmee de pc’s van uw medewerkers verbonden zijn? Dan weet u best hoeveel investeringen die vergt – niet alleen bij de aanschaf maar ook voor het beheer en het onderhoud. Bespaar u tijd en kosten. De cloud maakt ook uw serverback-up. Toe aan een nieuwe server? Zet alles zonder zorgen veilig in de cloud.

Betaal wat u nodig hebt
U hebt opslagruimte nodig voor 10 GB, 100 GB of 1TB? Deze maand wat meer of minder dan de vorige? Geen probleem: u betaalt alleen wat u nodig hebt.

Interesse in de cloud? Of bent u al Office&Go klant, dan krijgt u 10GB opslagruimte gratis!

Neem meteen een kijkje op www.proximus.be/cloud voor alle details

Bent u bovendien al Office&Go klant, dan krijgt u meteen 10GB opslagruimte gratis.

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar