×
×

Wist u dat…

Nieuws filtering op :

Altijd bellen zonder tellen? Vanzelfsprekend!

Wist u dat…door Johan26/05/2015

Klanten en collega’s verwachten dat u altijd beschikbaar bent. Op kantoor, in de wagen op de werkvloer én thuis. ’s Ochtends, overdag en liefst ook nog ’s avonds laat. Dan is het belangrijk dat u een pakket kiest op uw maat waarbij u uitsluitend betaalt wat u echt nodig hebt. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje.
No Limit Fix to Mobile: bellen naar alle mobiele nummers in België

Filip runt een architectenbureau. Hij is vaak onderweg, maar voor zijn collega Martine op kantoor is een vaste lijn een must. Ze belt immers continu aannemers en bouwheren op hun mobiele nummer. Met ‘No Limit Fix to Mobile’ hoeft Martine niet meer na te denken wat nu weer het voordeligst is; een telefoontje met de smartphone of de vaste lijn. Ze belt vanop haar werkplek nagenoeg onbeperkt naar alle mobiele nummers in België.

No Limit National: bellen naar vaste nummers en gratis in Pack

Bert werkt al jaren als freelance vormgever vanuit zijn thuiskantoor. Hij is voortdurend in overleg met zijn redacteur en drukker en wil dan ook zorgeloos kunnen bellen. Met ‘No Limit National’ – inbegrepen in alle Bizz Packs – belt hij de klok rond naar vaste nummers, zonder zich zorgen te maken over het totaalbedrag van zijn factuur. Dat bespaart hem flink wat tijd én geld.

No Limit International: bellen naar het buitenland

Ook voor Christophe, een zelfstandige productmanager die vaak naar collega’s en klanten in het buitenland belt, bestaat er een tarief op maat. Hij hoeft niet meer te wachten tot het daluur begint om kosten te besparen. Daarom heeft hij de optie ‘No Limit International’ voor zijn vaste lijn gecombineerd in een Bizz Pack, zodat hij meteen van een extra korting geniet.

De juiste oplossing op uw maat

Niet zeker wat voor u precies de beste formule is? Vraag raad bij uw Bizz Expert. Zij vertellen u graag, en gratis, wat de perfecte oplossing is voor uw noden.

Of kijk even op proximus.be/bizz. U vindt er een handige tool die u meteen toelaat te kijken welke oplossingen bij uw zaak passen.

img-Johan

Johan

Proximus-schrijver.

Proximus-schrijver.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact