×
×

Deze 5 knappe accessoires maken en einde aan kabelchaos

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren10/03/2016

Deze 5 knappe accessoires maken en einde aan kabelchaos
Niets zo vervelend als kabels die helemaal in de knoop zitten. Wilt u een propere werkplek zonder al te veel storende kabels? Wij schotelen u vijf handige accessoires voor om kabelchaos te voorkomen. Niet enkel op uw bureau, maar ook onderweg.

Stofvrij

Soba van Bluelounge bundelt uw losse kabels, zodat uw werkplek een stuk netter oogt. Ideaal boven én onder uw bureau. In de doos zitten 3 meter flexibele Vortex-buis en enkele hulpstukjes om de kabels te leiden en te splitten. De installatie is kinderspel. 
€ 24,95 – www.bluelounge.com

In goede banen

Wilt u ook onder uw bureau geen kabelwirwar? Dankzij deze Cablox pads leidt u de kabels zoals u het graag heeft. De achterkant is zelfklevend, waardoor u de kabelverdelers in een handomdraai installeert. Beschikbaar in wit en zwart.
€ 9,99 – www.cablox.com

Kabelvrij bureau

Om de kabels op uw bureau zo goed mogelijk weg te werken, gebruikt u de ROMMA van IKEA. U stopt er simpelweg een verdeeldoos, adapter of overtollige kabels in en laat de kabels door de sleuven naar buiten komen. Op die manier houdt u uw kabels en adapters ook stofvrij. 
€ 6,99 – www.ikea.be

Spoel voor uw oortjes

Neemt u altijd en overal uw oortjes mee? Dan is de Cableyoyo van Bluelounge een echte aanrader. U draait de kabel simpelweg in de Cableyoyo en daarna bevestigt u de oortjes centraal in het midden op de magnetische schijf. Beschikbaar in verschillende hippe kleurtjes.
€ 9,95 – www.bluelounge.com

Georganiseerd

Deze neopreen MacBook Pro sleeve van GRID-IT is aan de buitenkant uitgerust met heel wat elastieken, zodat u uw kabels en kleine accessoires netjes kunt opbergen. Er is voldoende plaats voor meerdere kabels, een muis, een pen, oortjes, een powerbank, een smartwatch enzovoort. Ideaal voor wie dagelijks veel gadgets meeneemt. 
€ 49,99 – www.grid-it.eu

Meer nieuws over:

  • Gadgets
  • cables
  • accessoires

Nieuws filtering op :

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar