×
×

Laat u inspireren

Nieuws filtering op :

Business gadgets die je dichter bij je professionele netwerk brengen

Laat u inspirerendoor Proximus Bizz team24/06/2015

Business gadgets die je dichter bij je professionele netwerk brengen

Comments

U wilt goed bereikbaar zijn en altijd klaar staan voor klanten en leveranciers? Met deze drie gadgets blijft u altijd dichtbij uw netwerk.

Meer bereik

U heeft wel een draadloos netwerk in uw huis of onderneming, maar enkele hoeken blijven moeilijk bereikbaar? Met een Wi-Fi-extender breidt u uw draadloos netwerk uit via de elektriciteitskabels. Daarvoor heeft u een Ethernet-adapter nodig en de bijhorende Wi-Fi-extender. Het ene toestel plaatst u in een stopcontact en verbindt u met uw modem. Daarna plugt u de Wi-Fi-extender in op de plek die moeilijk bereikbaar is voor uw netwerk, zoals uw atelier. Via een simpele procedure vinden beide toestellen elkaar over het elektriciteitsnetwerk en heeft u een Wi-Fi-signaal in het hele gebouw. De Wi-Fi Extender vindt u in uw dichtstbijzijnde Proximus Center.

Het horloge dat alles kan

De Samsung Gear S is de smartwatch die het meest op een Bond-gadget lijkt. Met dit toestel kunt u bijvoorbeeld rechtstreeks van op uw horloge telefoneren en sms’en. Daarnaast kunt u er ook muziek mee afspelen of bijvoorbeeld het weerbericht raadplegen. Fans van de Galaxy S5-smartphone zullen het ontwerp van dit toestel alvast kunnen smaken, en u kunt de verschillende Samsung-smartphones ook inzetten om apps op de nieuwe Gear S te beheren. Het grote voordeel van dit toestel is echter dat het u laat weten welke mailtjes u binnenkrijgt, zonder dat u daarvoor uw smartphone moet opdiepen.

Twee-in-één voor professionals

Duurzaam en mobiel, dat is deze HP Pro x2 1011 G1, een combinatie van een tablet én een ultrabook uit HP’s professionele lijn.  Daarmee beschikt u met één toestel over alles wat u nodig heeft om te werken, waar u ook bent. Aan boord van dit high-end toestel zitten een Intel Core M-processor, twee batterijen voor een extra lang batterijleven, en Windows 8.1 Pro. Met het optionele, robuuste toetsenbord kunt u snel en comfortabel werken op de ultrabook, maar vooral handig voor de tablet is een optionele Wacom-pen. Daarmee kunt u bijvoorbeeld snel iets schetsen om aan een klant te tonen of notities neerschrijven, rechtstreeks op het aanraakscherm. U heeft het toestel voor zo’n € 1.649  excl. btw

img-Proximus Bizz team

Proximus Bizz team

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact