×
×

Business gadgets die je dichter bij je professionele netwerk brengen

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren24/06/2015

Business gadgets die je dichter bij je professionele netwerk brengen
U wilt goed bereikbaar zijn en altijd klaar staan voor klanten en leveranciers? Met deze drie gadgets blijft u altijd dichtbij uw netwerk.

Meer bereik

U heeft wel een draadloos netwerk in uw huis of onderneming, maar enkele hoeken blijven moeilijk bereikbaar? Met een Wi-Fi-extender breidt u uw draadloos netwerk uit via de elektriciteitskabels. Daarvoor heeft u een Ethernet-adapter nodig en de bijhorende Wi-Fi-extender. Het ene toestel plaatst u in een stopcontact en verbindt u met uw modem. Daarna plugt u de Wi-Fi-extender in op de plek die moeilijk bereikbaar is voor uw netwerk, zoals uw atelier. Via een simpele procedure vinden beide toestellen elkaar over het elektriciteitsnetwerk en heeft u een Wi-Fi-signaal in het hele gebouw. De Wi-Fi Extender vindt u in uw dichtstbijzijnde Proximus Center.

Het horloge dat alles kan

De Samsung Gear S is de smartwatch die het meest op een Bond-gadget lijkt. Met dit toestel kunt u bijvoorbeeld rechtstreeks van op uw horloge telefoneren en sms’en. Daarnaast kunt u er ook muziek mee afspelen of bijvoorbeeld het weerbericht raadplegen. Fans van de Galaxy S5-smartphone zullen het ontwerp van dit toestel alvast kunnen smaken, en u kunt de verschillende Samsung-smartphones ook inzetten om apps op de nieuwe Gear S te beheren. Het grote voordeel van dit toestel is echter dat het u laat weten welke mailtjes u binnenkrijgt, zonder dat u daarvoor uw smartphone moet opdiepen.

Twee-in-één voor professionals

Duurzaam en mobiel, dat is deze HP Pro x2 1011 G1, een combinatie van een tablet én een ultrabook uit HP’s professionele lijn.  Daarmee beschikt u met één toestel over alles wat u nodig heeft om te werken, waar u ook bent. Aan boord van dit high-end toestel zitten een Intel Core M-processor, twee batterijen voor een extra lang batterijleven, en Windows 8.1 Pro. Met het optionele, robuuste toetsenbord kunt u snel en comfortabel werken op de ultrabook, maar vooral handig voor de tablet is een optionele Wacom-pen. Daarmee kunt u bijvoorbeeld snel iets schetsen om aan een klant te tonen of notities neerschrijven, rechtstreeks op het aanraakscherm. U heeft het toestel voor zo’n € 1.649  excl. btw

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar