Boost - ga gezonder en fitter door het leven

Gepubliceerd op 26/09/2018 in Jouw verhalen

Voeding, mindset en goed bewegen. Anouk Doore vond dat als sportster al belangrijk. Ze besloot om zich continu bij te scholen met workshops en conferenties. Vandaag is ze personal trainer, coach én zaakvoerster bij Boost. Ze helpt er mensen een actievere en gezondere levensstijl op te bouwen.

Boost - ga gezonder en fitter door het leven

Naam               :   Anouk Doore
Functie           :   Sportcoach
Zaak                 :   Boost Body Mind
Haar ding      :   Een zo compleet mogelijke aanpak om het beste in sporters naar boven te halen
Website         :   boostbodymind.be

Van hobby naar onderneming

“Eigenlijk is mijn hobby uit de hand gelopen. Mensen vroegen me voortdurend om tips en advies. Ik vond dat supertof dus ben ik dat op een onderbouwde manier gaan doen, voor een groter publiek. En voilà: Boost was geboren.”

“Mensen vroegen altijd mijn advies en tips. Nu doe ik dat onderbouwd en voor een groter publiek.”

In jezelf geloven en groeien

De grootste uitdaging voor Anouk: als ondernemer continu in jezelf blijven geloven. Ze startte met een klein klantenbestand dat ze altijd verder moest uitbreiden. “Als starter is er ook meer te doen dan gewoon training geven en sporten. Administratie en fiscaliteit, daar moet je ook je weg in vinden. Net zoals communicatie en sociale media. “

Unieke aanpak

Anouk probeert mensen op een zo compleet mogelijke manier te helpen. “Ik kijk naar het geheel: sport, beweging, herstel en voeding. En de mindset die eraan gekoppeld is. Iedereen is anders en heeft andere noden. Ik probeer de klemtoon te leggen waar het nodig is.”

Kijk hoe Anouk haar communicatie slim aanpakt

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar