×
×

Wist u dat…

Nieuws filtering op :

2 levens, 1 telefoon

Wist u dat…door Proximus Bizz team24/04/2015

Als zelfstandige of kleine ondernemer is het niet altijd even makkelijk om een balans te vinden tussen uw professionele activiteiten en uw privé-leven. Klanten en leveranciers bellen immers op elk tijdstip van de dag en elke dag van de week. En ook uw familie en vrienden willen u graag meteen aan de lijn krijgen.
Daar past Bizz Switch vanaf nu een mouw aan.
2 nummers, 1 smartphone, 1 abonnement

Met Bizz Switch combineert en gebruikt u 2 verschillende telefoonnummers op 1 smartphone. Via de app wisselt u makkelijk en wanneer u wilt tussen uw persoonlijke en professionele nummer.

Voorbeeld?

Jan is loodgieter en krijgt ook vaak ‘s avonds en tijdens het weekend oproepen van klanten. Dus zet hij overdag gewoon Bizz Switch aan. Zijn uitgaande telefoontjes tonen zijn professionele nummer en hij ontvangt oproepen op zowel zijn professionele als zijn persoonlijke nummer.

Maar Jan is ook trainer van de voetbalploeg van zijn zoontjes. Dus op zaterdagochtend krijgt hij liever even geen klant aan de lijn. Dan schakelt hij Bizz Switch simpelweg uit. Zijn uitgaande telefoons tonen nu zijn privénummer en hij krijgt enkel oproepen op zijn persoonlijke nummer binnen. Oproepen naar zijn professionele nummer worden doorgeschakeld naar zijn professionele voicemail. Na de wedstrijd gaat Bizz Switch terug aan en is Jan gewoon terug van iedereen.

Met de ingebouwde planner kan hij bovendien op voorhand aangeven wanneer hij wel en niet bereikbaar wil zijn.

Meer weten over Bizz Switch? Klik hier en laat u verrassen.

img-Proximus Bizz team

Proximus Bizz team

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact