Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Waarom je de website van je nieuwe zaak met Bizz Online bouwt

Gepubliceerd op 02/06/2020 in Start Like A Pro

Waarom je de website van je nieuwe zaak met Bizz Online bouwt

De gemiddelde Belg spendeert elke dag 5 uur op het internet, en dat zal de komende jaren alleen maar blijven toenemen. Logisch dus dat je als starter meteen een goede website voor je bedrijf, winkel of horecazaak wil hebben. Niet zomaar een website natuurlijk, maar eentje die interactief is en aan alle hedendaagse vereisten voldoet. Bizz Online is een betrouwbare partner die je hierin steunt en begeleidt.

Meer dan tien miljoen Belgen zijn online actief. Het is dus nogal wiedes dat je er als startende ondernemer alles aan doet om bij dit enorme publiek een voet binnen de deur te krijgen. De digitale snelweg is óók een digitale winkelstraat. Jouw website doet daar dienst als etalage. Daar komt natuurlijk wel wat bij kijken.


Hoe het niet moet

Net zoals het openen van je zaak heel wat voorbereiding vergt, is een goed presterende website ook niet op één dag gebouwd. De meeste van je toekomstige klanten zijn via het internet op zoek naar een oplossing voor een probleem en zullen je via Google leren kennen. Om te vermijden dat je website niet ergens in de kelder van de zoekresultaten terechtkomt, zijn er enkele fouten die je vooral niet mag maken.

Je wil bijvoorbeeld geen website die niet goed werkt op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Ook een trage laadtijd, slordige codering en een zwakke beveiliging leveren je gegarandeerd slechte punten op. Een website die dergelijke gebreken vertoont, wordt niet alleen door Google, maar ook door je bezoekers met een scheef oog bekeken.

Je bent uiteraard niet de enige die voor deze uitdagingen staat. Deze infografiek uit 2018 toont hoe 93% van de bestaande KMO-websites niet klaar is voor de toekomst. Een slechte structuur, te weinig updates, onvoldoende interactieve functies, ... Allemaal dingen die dodelijk zijn voor het succes van je website. Zorg dus dat jouw nieuwe zaak meteen bij het kleine groepje hoort dat het wel goed doet.


Hoe wij jou helpen

Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je denkt: met Bizz Online beschikt jouw nieuwe zaak vanaf dag één over een website die zich van de concurrentie zal onderscheiden. We verlossen je van al je digitale kopzorgen en helpen je een site te bouwen die vlot vindbaar, veilig, up-to-date en mobielvriendelijk is:

 • Je website is vlot bereikbaar via Google
  Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) maken we je bedrijf online zicht- en vindbaar. Daar hoort ook een eigen My Business-account van Google bij, en een vermelding op 1207.be.

 • Tablet of smartphone? Je site is op elk apparaat goed leesbaar
  De meerderheid van je bezoekers zal allicht via een mobiel apparaat naar je website surfen, en dus niet via een pc. Bovendien zijn mobiele gebruikers vaker geneigd om onmiddellijk contact op te nemen wanneer ze een interessante handelaar gevonden hebben. We zorgen er dus voor dat je website mobiel optimaal functioneert.

 • Alles laadt snel en is beveiligd tegen hackers
  Met Bizz Online verzeker je je van state-of-the-art-techniek, een veilige hosting en een interface die supersnel reageert. Onderzoek van FCR Media toont aan dat een laadtijd die 1 seconde sneller is, al gauw 7% meer conversies oplevert.

 • Je krijgt je eigen digitale expert
  Jawel, er staat echt een digitale expert voor je klaar om je met raad en daad bij te staan. Hij of zij zorgt voor een volledige ondersteuning via telefoon, e-mail of chat. Geef toe, dat klinkt iedere starter toch als muziek in de oren?


Kom meer te weten over dit onderwerp, andere blogartikels wachten op je!

Lees nog meer

Voor nog meer deskundig advies, interessante links of suggesties voor tools om je als Starter stap voor stap te begeleiden, kan je terecht op Start Like A Pro.

Start Like A Pro

Start Like A Pro

Start je eigen zaak met deskundig advies, interessante links en suggesties voor tools!

Andere artikels van Start Like A Pro

Blog topics

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar