Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Waarom jouw starterswebsite bouwen met Bizz Online?

Gepubliceerd op 08/10/2018 in Start

Waarom jouw starterswebsite bouwen met Bizz Online?

De gemiddelde Belg brengt elke dag 5 uur door op het wereldwijde web. Je bent het als beginnend ondernemer aan jezelf verplicht om een eigen website te hebben. Niet zómaar een website, maar eentje die interactief is en aan alle hedendaagse eisen voldoet. Een betrouwbare partner die je hierin steunt en begeleidt, is dan ook meer dan welkom.

Liefst 10,2 miljoen van de 11,46 miljoen Belgen zijn online actief. Het is dus nogal wiedes dat je er als startende ondernemer alles aan doet om bij dit enorme publiek een voet binnen de deur te krijgen. De digitale snelweg is óók een digitale winkelstraat. Jouw website doet daar dienst als etalage.

Hoe het níet moet

Een goed presterende website wordt niet op één dag gebouwd. Als je wil voorkomen dat het almachtige Google jouw site links laat liggen, mag je deze fouten vooral níet maken: een mobielonvriendelijke website met een trage laadtijd, slordige codering en een slechte beveiliging. Een website die dergelijke gebreken vertoont, wordt niet alleen door Google, maar ook door je bezoekers met een scheef oog bekeken. 

En zoals je kan zien in deze infographic, is 93% van de bestaande KMO-websites niet klaar voor de toekomst. Een slechte structuur, te weinig updates, onvoldoende interactieve functies, ... Allemaal dingen die dodelijk zijn voor het succes van je website. 

Hoe wij jou helpen

Starters die zich met een hedendaagse en performante website willen onderscheiden van de concurrentie, kunnen een beroep doen op Bizz Online. We verlossen je van al je digitale kopzorgen en helpen je een site te bouwen die vlot vindbaar, veilig, up-to-date en mobielvriendelijk is:

 • Vlot bereikbaar via Google
  Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) maken we je bedrijf online zicht- en vindbaar. Daar hoort ook een eigen My Business-account van Google bij, en een vermelding op 1207.be.

 • Leesbaar op tablet en smartphone
  Het spreekt anno 2018 voor zich dat je website niet alleen op de pc, maar ook op mobiele toestellen perfect functioneert. Want meer dan 60% van de online opzoekingen gebeurt mobiel, en 61% van de mobiele gebruikers neemt onmiddellijk contact op wanneer ze een interessante handelaar gevonden hebben. 

 • Snelle laadtijd en hackingproof
  Met Bizz Online verzeker je je van state-of-the-art-techniek, een veilige hosting en een interface die supersnel reageert. Onderzoek van FCR Media toont aan dat een laadtijd die 1 seconde sneller is, al gauw 7% meer conversies oplevert. 

 • Jouw eigen digitale expert
  Hoor je het nu in Keulen donderen? Weet dan dat je digitale expert je steeds met woord en daad bijstaan. Hij of zij zorgt voor een volledige ondersteuning via telefoon, e-mail en chat. 

Het enige wat je zelf moet doen is het kiezen van een goede naam voor je website
Daarna is het aan ons. 

Al vanaf 15 euro per maand heb je je eigen professionele website. Kies de Bizz Online formule die bij jouw nieuwe onderneming past.

Proximus Business

  

Blog topics

 

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar