×
×

Hou je werk en privé gescheiden met je smartphone

door Proximus Bizz teamWist je dat…17/08/2016

Hou je werk en privé gescheiden met je smartphone
Werk en privé gescheiden houden is als zelfstandige een heel gedoe. U wil als ondernemer steeds bereikbaar blijven, maar af en toe een avondje uit moet toch kunnen. Door twee telefoonnummers op één smartphone te combineren, kan u werk en privé van elkaar loskoppelen.

U bent meestal druk in de weer voor uw zaak, maar af en toe wilt u ook weleens niet gestoord worden, dat is maar normaal. Uw GSM uitschakelen is dan de voor de hand liggende optie. Alleen mist u dan natuurlijk ook alle belangrijke privételefoontjes.

Bij Proximus is het mogelijk om twee telefoonnummers te combineren op één smartphone. Bizz Mobile Switch noemen we dat: u ontvangt een nummer voor uw zaak en een apart privénummer. Beide nummers werken op dezelfde mobiele telefoon.

Besparen

De voordelen daarvan laten zich makkelijk samenvatten. Om werk en privé gescheiden te houden, moest u vroeger twee telefoons aankopen en meezeulen. Dat is vanaf nu niet meer nodig. U hoeft ook geen aparte abonnementen af te sluiten. Dat bespaart u nog meer geld. Bovendien blijft u toch twee verschillende facturen ontvangen, waardoor uw zakelijke uitgaven en uw privé-uitgaven netjes gescheiden blijven. 

Speciale app

Hoe werkt een en ander? Het geheim zit hem in de speciale app die Proximus ontwikkelde voor Bizz Mobile Switch. Hiermee zorgt u dat al uw uitgaande telefoontjes uw professioneel nummer tonen en dat u zowel op uw professioneel nummer als op uw privénummer oproepen ontvangt. ’s Avonds of in het weekend tonen uitgaande telefoontjes uw privénummer en krijgt u ook enkel oproepen op dit nummer binnen. Oproepen naar uw professioneel nummer worden meteen doorgeschakeld naar uw professionele voicemail, die u eenvoudig via de app beluistert. De app voorziet in een ingebouwde planner waarmee u op voorhand aangeeft wanneer u wel en niet bereikbaar wil zijn. 

Uw kantoor in uw vestzak

Van Bizz Switch bestaat trouwens ook een variant die werkt met een vaste lijn: Bizz Office Switch. Hiermee beantwoordt u op uw GSM ook de oproepen naar uw vaste telefoon. Beide toestellen rinkelen dan. Zo mist u nooit meer een telefoontje, ook als u niet op kantoor bent. Als u zelf naar klanten belt, krijgen zij enkel uw vast nummer te zien. Uw mobiel nummer blijft dus altijd beschermd.

Meer info over Bizz Switch vindt u hier

Nieuws filtering op :

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar