×
×

5 batterypacks voor de ondernemer

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren07/01/2016

5 batterypacks voor de ondernemer
Niks zo vervelend als onbereikbaar zijn omdat de batterij van uw smartphone leeg is. Dankzij deze handige oplossingen is dit voltooid verleden tijd.

In creditcardformaat
iPhone-gebruikers hebben met de Complete Credit Card Lightning Power Bank 1350 van Leitz geen excuus meer om zonder batterij te vallen. Dit batterypack in creditcardformaat past perfect in uw portefeuille en heeft een capaciteit van 1.350 mAh. Helemaal handig is de ingebouwde Lightning-kabel. Bereikt uw iPhone een kritiek batterijpercentage? Even bijtanken levert u onmiddellijk extra energie om te bellen, mailen of surfen.
Prijs: € 40,79 BTW inbegrepen

Voor veeleisende zakenlui
Liever een krachtpatser met een waanzinnige capaciteit? Dit robuust exemplaar van Mophie geeft u 12.000 mAh, goed om uw smartphone zo’n zes keer van extra energie te voorzien of twee tablets tegelijk op te laden. De Powerstation XL is een must voor de veeleisende ondernemer die vaak onderweg is. Dankzij de twee usb-poorten deelt u uw energie zelfs met een collega en kunt u ondertussen ook zelf bijtanken. Beschikbaar in zwart en wit.
Prijs: € 129,95 BTW inbegrepen

Manusje-van-alles
De Music Power Bank van Azuri is een handige 2-in-1 oplossing. De compacte powerbank heeft een capaciteit van 4.000 mAh maar doet ook dienst als speaker. Sluit hem aan op uw smartphone om ten volle van uw favoriete muziek te genieten. Dit batterypack is beschikbaar in vijf kleuren: wit, zwart, blauw, groen en roze.
Prijs: € 34,95 BTW inbegrepen

Inclusief stijlvolle bureaulader
De compacte aluminium powerbank van Just Mobile heeft een capaciteit van 6.000 mAh en een ingebouwde kabel. De grootste troef is het meegeleverde magnetisch dock. Plaats dit op uw bureau om de TopGum heel eenvoudig op te laden. Zodra u naar een vergadering vertrekt, gritst u de powerbank van het dock en weet u dat u voldoende power op zak hebt om uw telefoon zo’n drie keer op te laden. Beschikbaar in zwart, zilver en goud. 
Prijs: € 79,95 BTW inbegrepen

Waterproof
Voor avontuurlijke smartphonegebruikers is de Power Bank Xtreme 9000 van Xtorm een aanrader. Dit batterypack heeft een capaciteit van maar liefst 9.000 mAh en is waterproof. Ideaal voor ondernemers uit de bouw- of tuinsector en een must om mee te nemen op (ski)vakantie. Dankzij de ledlampjes leest u in een oogwenk af hoeveel energie er nog beschikbaar is.
Prijs: € 69,- BTW inbegrepen

Meer nieuws over:

  • batterijpack
  • powerbank
  • smartphone
  • opladen

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar