×
×

Altijd dicht bij uw klanten, zelfs wanneer...

door PhilippeWist je dat…05/06/2017

Altijd dicht bij uw klanten, zelfs wanneer...
… uw smartphone u in de steek laat

Een smartphone is geweldig handig, maar o zo kwetsbaar. Een momentje onoplettendheid en uw dure levenslijn geeft de geest. Maar daar kan u een mouw aan passen, en wij helpen u daar graag bij.

Smartphone stuk of kwijt?

Vaak ontdekt u pas wat uw smartphone voor uw zaak betekent wanneer u hem kwijt bent. Lastig, natuurlijk, maar lang hoeft u niet zonder te zitten. Want wanneer uw gsm stuk, kwijt of gestolen is krijgt u als Proximus abonnee van ons gratis een vervangtoestel, en dat een hele maand lang.

Ga gewoon langs bij de Bizz Expert in uw favoriete Proximus Center en u kan uw vervangtoestel meteen meenemen.

Uw nieuwe smartphone

Zo’n smartphone blijft best duur, dus als u toch een nieuwe moet kopen kan u er maar beter goed zorg voor dragen. En dat kan al meteen bij de aankoop.

Een mooie korting of een leuke accessoire bij uw nieuwe smartphone? Ruil uw oude smartphones in voor onze smartphonevouchers en de kost wordt dan weer net wat lichter. U kan tot 5 smartphones per keer omruilen.

Wil u uw nieuwe smartphone liever niet wegsteken in een cover of hoesje? Dan kiest u toch voor Clear Coat om uw toestel te beschermen tegen krassen en deuken? En u kan het meteen in uw Proximus Center laten doen.

Zorg ook voor de binnenkant

Het is niet enkel de buitenkant van uw nieuwe toestel waar u liever zorg voor draagt. Ook intern kan er heel wat gebeuren.

Kijkt u er ook tegenop om die telefoon weer helemaal zelf te installeren?. Vraag uw Bizz Expert in de shop om een Smartphone Start, en we swappen en installeren meteen uw simkaart en doen er nog een paar apps bovenop, helemaal gratis. Email configureren of zelfs een training volgen kan voor een kleine prijs.

Uw toestel beschermen tegen water en stof is zeker nodig, maar vergeet ook niet dat virussen en hackers ook een gevaar vormen. Met Norton Security beschermt u voor maar €2 per maand uw toestel tegen vieze beestjes. En bovendien vindt u uw telefoon bij diefstal makkelijk terug.

Helemaal gerust met Smartphone Omnium

Wil u een complete dekking voor uw toestel, ga dan voor Smartphone Omnium. Met Smartphone Omnium krijgt u uw vervangtoestel ten laatste de volgende dag toegestuurd, waar ook binnen de Europese Unie.

Bovendien dekt u zich in tegen o.m. accidentele schade, diefstal, beroving, … Kijk hier voor de volledige dekking en voorwaarden.

Meer nieuws over:

  • Bizz Expert
  • smartphone omnium
  • vervangsmartphone
  • Clear Coat

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar