Tegels Van Riel: de keuze van onze Bizz Expert

Gepubliceerd op 03/09/2018 in Jouw verhalen

Tegels Van Riel: de keuze van onze Bizz Expert

Philippe Van Riel die in de voetsporen van zijn vader en grootvader treedt, het was niet meer dan logisch. Ondernemen is hem met de paplepel ingegeven. Philippe leidt zijn tegelbedrijf op zijn manier. Met zijn eigen plaatsingsdienst. Zijn eigen visie. Maar sommige dingen moet je uit handen geven. Zoals je telecom aan een Bizz Expert.

Derde generatie

“Ik heb eigenlijk een opleiding elektronica achter de rug. Maar kijk: het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na twee jaar hogere studies heb ik beslist dat ik toch liever in de voetsporen van mijn grootvader en vader zou treden. De derde generatie Tegels Van Riel was geboren”, zegt Philippe Van Riel.

Service als troef

Ondertussen draait Philippe al 25 jaar mee in het tegelvak, en is Tegels Van Riel uitgegroeid tot een kmo met 8 werknemers. “Onze grootste troef is onze eigen plaatsingsdienst. Zo houden we alles zelf in de hand: de toonzaal, de verkoop en de plaatsing”, zegt Van Riel. “Verkopen vind ik trouwens het leukste deel aan mijn job: het sociale contact en zorgen dat mensen de service krijgen die ze verdienen.”

Al mijn telecomoplossingen in 1 pakket én een prima service: Proximus was de logische keuze.

De juiste tools zijn cruciaal

“De opmetingen en de opvolging van de werven doe ik zelf. Zo hou ik bij de klanten de vinger aan de pols en heb ik een goed overzicht van waar onze medewerkers mee bezig zijn. In de namiddag hou ik de administratie van het bedrijf bij. Tenminste, dat probeer ik toch (lacht)”, zegt  Philippe. “Maar om de klanten de dienstverlening te geven die ze verdienen, heb ik wél de juiste tools nodig. En die vond ik bij Proximus.”

Bizz Expert Rudy, de telecom-allesweter

“Ik ben heel lang klant geweest bij Belgacom, en voor de vaste lijn is dat altijd zo gebleven. Voor onze gsm-abonnementen heb ik 6 maanden geleden opnieuw voor Proximus gekozen, na wat omzwervingen bij de concurrentie”, zegt Van Riel.

De keuze voor Proximus was logisch: “Ik ben lid van het zakelijke BNI-netwerk, een verzamelplek voor zelfstandige ondernemers. Daar leerde ik Rudy kennen. Rudy is een Bizz Expert bij Proximus, hij weet echt álles over telecom. Op mijn vraag nam hij ons hele telecomverhaal onder handen. Met succes, want mijn factuur is een flink pak gedaald en tegelijk is het servicelevel heel wat gestegen!”

Alles-in-éénpakket

Tegels Van Riel heeft dankzij Bizz Expert Rudy zijn zaakjes nu goed op orde: “Met de expertise van Rudy hebben we nu een heel interessant alles-in-éénpakket met vaste en mobiele telefonie en met internet. Ik werk ook soms van thuis uit - een zelfstandige is nooit klaar, weet je (lacht) - dus internet voor thuis en Proximus TV zitten ook in het pack. En alles op één factuur, da’s pas handig!”

Kijk wat een Bizz Expert kan doen voor jouw zaak

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar