×
×

Vijf apps die uw productiviteit een boost geven

door Ann en MatthiasLaat je inspireren24/10/2016

Vijf apps die uw productiviteit een boost geven
U gebruikt uw smartphone om op het web te surfen, uw sociaal netwerk te onderhouden, mails te beantwoorden en misschien zelfs om af en toe een spelletje te spelen. Er zijn ook heel wat apps die u kan gebruiken voor uw professionele activiteiten. Misschien maakt een van deze vijf uw (bedrijfs)leven een pak makkelijker.

Timely

Wordt u voor uw werk per uur betaald? Dan weet u wat een vervelende klus het is om alle werkuren bij te houden. Timely, een soort kruising tussen een agenda, een takenplanner en een app om time sheets in te geven, biedt soelaas. U schat op voorhand in hoe lang het ongeveer zal duren om een klus te klaren. Timely geeft dan automatisch aan hoeveel werk u nog kan aannemen. Wanneer u aan uw job begint, houdt u met de timers van Timely precies bij hoeveel tijd u eraan besteedt. En als u uw uurtarief ingeeft, berekent de app meteen ook uw vergoeding. 

Download Timely

1Password

Gebruikt u voor uw login op websites nog steeds een voor de hand liggend wachtwoord zoals uw naam, uw geboortedatum, “password” of (nog erger) “1234”? Hoog tijd om kennis te maken met de wachtwoordmanager 1Password. Deze app genereert én onthoudt de moeilijkste wachtwoorden (genre “74OeYi!&çK9”) en vult ze zelf in wanneer u een website bezoekt, zodat u met één druk op de knop kan inloggen. In de virtuele kluis van 1Password slaat u ook nog andere gegevens veilig op, zoals bijvoorbeeld uw kredietkaartnummer. Zo bespaart u heel wat tijd in uw zoektocht naar uw paswoorden.

Download 1password

Eenvoudig parkeren

Niets zo vervelend als aan de parkeermeter staan en beseffen dat u geen kleingeld op zak heeft. Dankzij 4411 (iOS, Android en Windows Phone) start u in meer dan 25 grote Belgische steden uw parkeeractie met amper 4 tikjes. Zodra u opnieuw vertrekt, stopt u eveneens met een tikje op uw smartphonescherm. U kent onmiddellijk de kost van de parkeersessie en betaalt enkel voor de effectieve parkeertijd. Het verschuldigde bedrag wordt verrekend via uw telefoonfactuur.

Meer info op 4411.be

Scanner Pro

Ongeveer elke smartphone is tegenwoordig uitgerust met een camera, maar wat veel mensen niet beseffen is dat deze perfect te gebruiken is om documenten in te scannen. Verzamelt u bijvoorbeeld ook hopen visitekaartjes op evenementen? Scan ze in met Scanner Pro en u kan ze nadien gemakkelijk op uw telefoon doorzoeken. Ook belangrijke contracten, rapporten of facturen die u onderweg nodig heeft, kan u zo probleemloos scannen en veilig bewaren in de cloud. 

Download Scanner Pro

Bankapps

Voor de meeste ondernemers ligt deze voor de hand. En met reden: met dit soort apps heeft u meteen een compleet bankkantoor in uw broekzak zitten. Dringende betalingen doen? Het is zo gepiept. De stand van uw bankrekening(en) controleren? U doet het in een handomdraai. De functionaliteit van dit soort programmaatjes wordt ook voortdurend uitgebreid. Bij sommige banken kan u bijvoorbeeld ook het saldo van uw kredietkaart opvragen en aandelen kopen en verkopen. Een must voor elke ondernemer! 

Meer nieuws over:

  • Productiviteit
  • 1Password
  • Timely
  • ScannerPro
  • banking
  • 4411

Nieuws filtering op :

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar