×
×

4 apps om te onthouden

door Proximus Bizz teamLaat je inspireren27/04/2015

4 apps om te onthouden
Druk, druk, druk. Dat is het lot van elke zelfstandige en kleine ondernemer. Honderden dingen om te doen en, vooral, om niet te vergeten.
Met deze 4 apps maak je je het leven weer wat makkelijker.
1. Met Trello vergeet u nooit nog wat

Met Trello op uw toestel heeft u steeds uw eigen prikbord en to-do lijst op zak en beheert u moeiteloos projecten, workflows en zelfs uw boodschappenlijstje.
Trello is eenvoudig en ontzettend flexibel.
U maakt een prikbord aan voor al uw projecten of lijstjes en voegt nota’s toe. Dat kunnen trouwens ook foto’s of video’s zijn. Vermits Trello meteen in real-time synced naar de cloud, kunt u van overal en vanop elk toestel aan uw werk.
Meer nog, u kunt uw prikborden ook delen met uw medewerkers zodat u altijd op de hoogte bent van de projectstatus, wie waarop werkt en wat de volgende stappen zijn. Natuurlijk kunt u ook leuke en persoonlijke zaken kwijt op een Trello-board.
Trello is beschikbaar voor iOS, Android en Windows 8.

2. Lees- en kijkvoer bewaren met Pocket

Gebeurt het wel eens dat u een interessant artikel of een leuke video ontdekt maar u echt geen tijd heeft om te lezen of kijken? Dan kan Pocket u helpen.
Deze razend populaire app laat u toe om heel eenvoudig artikels, video’s, foto’s en meer op te slaan om ze later te bekijken. U kunt er bovendien steeds aan, zelfs als u even geen internetverbinding heeft. Daarbij bewaart u niet enkel dingen die u online vindt, met Pocket kunt u ook interessante inhoud vanuit meer dan 1.500 apps opslaan.
En, sharing is tenslotte caring, wanneer u klaar bent stuurt u uw links moeiteloos door naar andere Pocket gebruikers en naar Facebook, Twitter, Evernote en zelfs e-mail.
Pocket is er voor Android, iOS, Kobe en uw webbrowser.

3. Air Sharing: uw iPhone als harde schijf

Stel: u moet ergens naartoe waar u geen netwerk heeft maar u wil toch verderwerken en uw documenten bekijken op uw iPhone of iPad? Dat kan met Air Sharing. Air Sharing laat u toe om uw Apple device te gebruiken als een externe harde schijf. Gewoon connecteren, de nodige documenten downloaden en u kunt weer even verder.
Maar Air Sharing kan nog meer. Wanneer u terug bereik heeft kan u eenvoudig connecteren met PC’s, linken naar bvb. Dropbox of Google Docs, printen over een netwerk en nog veel meer.
En via de cloud kunt u natuurlijk ook files delen met anderen. Air Sharing kan overweg met een hele rits bestandformaten zoals iWork- en Microsoft Office-bestanden, PDF, RTF en de gangbare iPhone video- en audioformaten.
Air Sharing is er enkel voor iOS.

4. Weer helemaal zen met Headspace

Als Trello, Pocket en Air Sharing u zo aan de gang houden is het natuurlijk ook belangrijk om af en toe een korte pauze in te lassen. Helemaal zen wordt u dan met Headspace. Headspace is een meditatie-app die superhandig is als u niets kent van meditatie en u gewoon even uw hoofd op rust wil laten komen.
Een paar minuten met Headspace en u bent weer fris en gefocused. In de gratis editie krijgt u toegang to 10 sessies van 10 minuten met zachte stemmen en leuke animaties.
Wilt u nadien meer, dan biedt de betalende versie honderden uren meditatie aan, zowel met als zonder begeleiding. Natuurlijk kunt u ook uw eigen voortgang in de gaten houden en uw statistieken bekijken. Zelfs Emma Watson is fan, en wie zijn wij om haar tegen te spreken.
Beschikbaar voor Android en iOS, maar helaas wel enkel in het Engels.

 Kent u zelf nog goede apps die u wil delen met ons? Laat het ons weten via de comments.

Meer nieuws over:

  • high-tech
  • mobiel internet

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar