×
×

Ontdek de nieuwe webversie van Proximus TV !

door Ann en MatthiasWist je dat…20/12/2016

Ontdek de nieuwe webversie van Proximus TV !
Het is bijna Kerst en onder de de boom van Proximus TV ligt een volledig vernieuwde webversie. Die is nog completer, met tal van mogelijkheden die helemaal zijn afgestemd op uw televisie. Zo kan u vanop uw computerscherm live naar tv kijken, programma's opnemen én uw opnames bekijken. Ontdek hier alle nieuwigheden !

Al uw opnames, altijd beschikbaar in uw bibliotheek!

Alle films, series en andere uitzendingen die u opnam of gepland heeft kan u voortaan makkelijk terugvinden via de optie Mijn bibliotheek op de Proximus TV-pagina’s. Geen zin om uw tv aan te zetten ? Geen probleem! Het merendeel van die programma’s* kan u waar en wanneer u maar wil bekijken op uw computer. Gewoon op play klikken op de pagina Mijn bibliotheek in de rubriek Mijn opnames, en u kan er rustig voor gaan zitten!

Live tv: zappen met een muisklik

Naar tv kijken vanop elk toestel is nu nog makkelijker met de pagina Live TV.** Kijk naar uw favoriete programma’s, zap naar hartenlust en bekijk vliegensvlug de programmatie van alle zenders met de mini tv-gids die geïntegreerd werd in de interface van de videospeler.

Personaliseer je tv-ervaring

Ook de tv-gids onderging een grondige make-over. Het nieuwe programmaraster oogt intuïtiever en is makkelijker in gebruik: scrol snel langs uw favoriete zenders of stel filters in : selecteer op taal, kies enkel HD- of opneembare kanalen, enzovoort!

Proximus TV-klant worden

Nog geen Proximus TV-klant? Klik hier en kijk hoe u simpel TV toevoegt aan uw pack én er nog een pak leuke extras bovenop krijgt.

  • Om te weten welke zenders u kan bekijken of op welke kanalen u programma’s kan opnemen via de app of het web surft u best naar de veelgestelde vragen (FAQs), rubriek Hoe uw tv-opnames bekijken?
  • Voor een optimale ervaring raden we u aan om Internet Explorer 10 (of een recentere versie) of Firefox te gebruiken om tv te kijken op uw computer. We werken momenteel aan een oplossing om de dienst vlot te kunnen aanbieden via andere browsers.

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • Skynet
  • Internet

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot uw dienst. Kies zelf hoe u contact met ons wil opnemen.

  • Bel een Bizz Expert op 0800 22 500Ma - za : 08:00 - 22:00

  • Chat met een Bizz Expert via deze site

    Chat met een Bizz Expert via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar