Current language: nl

10x Triggerfinger ten voeten uit

10x Triggerfinger ten voeten uit

© Isopix

Op 2 februari zet Triggerfinger de AB in Brussel op stelten. Een goede gelegenheid om een paar gedenkwaardige kunstjes van Ruben Block en co op een rijtje te zetten.

Meer info over het concert en de ticketwachtlijst

By Absence of the Sun

By Absence of the Sun

‘By Absence Of The Sun’ is het vierde studioalbum van Ruben Block, Lange Polle en Mario Goossens. Ter gelegenheid van hun passage tijdens de ‘Winterthurer Musikfestwochen’ in Zwitserland, brachten ze een akoestische banjoversie van dat nummer. Die werd gesmaakt.

Handige Harry’s

Handige Harry’s

Ook in Duitsland kennen ze Triggerfinger. In het legendarische muziekprogramma ‘Rockpalast’ gingen de heren met hamer en zaag aan de slag, en het resultaat van hun doe-het-zelverij mocht er wezen. Deze versie van Colossus zag je nog nooit!

Shoppen

Shoppen

Mario Goossens steekt altijd strak in pakken die er vaak kleurrijk uitzien. Hier zoekt hij een outfit uit voor de Engelse tournee van de groep.

Sweet Dreams

Sweet Dreams

© Isopix

Triggerfinger heeft een uitgebreid eigen repertoire, maar ook coveren kunnen ze als geen ander. Iedereen kent hun versie van ‘I Follow Rivers’ van Lykke Li, maar de heer Block was ook niet te beroerd om ‘Sweet Dreams’ van Eurythmics te coveren, en het resultaat mag er zijn.

Servies

Servies

© Isopix

Over 'I Follow Rivers' gesproken: dat nummer werd opgenomen met behulp van glazen, messen en vorken om zo een achtergrondgeluid te maken. Mario Goossens illustreerde zijn handigheid met drank- en eetgerief bij Giel Beelen op de Nederlandse radiozender 3FM.

Interview

Interview

Na een optreden in Duitsland mochten de heren op de sofa bij Doktor Nina.

Christoff

Christoff

© Isopix

Het drietal voelt zich absoluut niet te beroerd om samen met de Vlaamse schlagerkoning Christoff het nummer ‘Sweet Caroline’ ten beste te brengen, en dat live op de openbare omroep!

Battle

Battle

De opvolger van Mario Goossens is alvast bekend.

Gitaren

Gitaren

© Isopix

Het hoeft niet gezegd dat Ruben Block een speciale verhouding heeft met z’n gitaren. Daar zet hij maar al te graag een boompje over op.

Luister naar Triggerfinger in je favoriete streaming-apps met eindeloze mobiele data, dankzij Epic Beats

Top