Bekijk wat je gemist hebt met gratis TV Replay, kies voor Belgisch of internationaal voetbal, surf onbeperkt, bekijk Netflix op je TV… Niks dan voordelen met Proximus Pack!

Schaam je niet voor je factuur of aanrekening

Voordelen met een Familus

Ontdek het hier zelf

Drie op een rij, vergelijken maar!

Je gelooft je eigen ogen niet…


Internet
  • Volume1
  • Up/Down2

TV

> 80 zenders

  • Terugspoelen in je TV-gids
  • TV via app
  • Voetbal
  • Netflix op decoder
  • Extra: klant kiest voor

Vaste lijn

Wil je graag in detail vergelijken? Klik hier!

Vergelijking gemaakt op 13/09/2016 - zonder promo

Voorwaarden

Voetnoten

De ISP-snelheidsindex van Netflix is een meetwaarde voor de snelheid van Netflix tijdens primetime in een bepaald ISP-netwerk en geen meetwaarde voor de algehele prestaties voor andere services/data die mogelijk worden verzonden via dat netwerk. Meer informatie op http://ispspeedindex.netflix.com/.

Algemene voorwaarden vergelijkingstabel

1. Onbeperkt vast internetvolume: alleen voor een persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 500 GB heeft opgebruikt, is zijn snelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij hij gratis een extra volume van 150 GB activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy

2. Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.

Contact

Nos conseillers se tiennent à votre disposition. Choisissez votre mode de contact.

Contact