5 gamers op Twitch, die je absoluut moet volgen

Gepubliceerd op 02/11/2018 in Games

5 gamers op Twitch, die je absoluut moet volgen

Ben jij ook helemaal into shooter games zoals ‘Counter-Strike: Global Offensive’ en ‘Fortnite’? Of ben je eerder de man of vrouw van de strategiegames en online kaartspellen? Dan ken je vast en zeker ook Twitch. En terecht! Je kan er namelijk in avant-première nieuwe games ontdekken én bijleren van de masters themselves.

Maar welke livestreamers zijn nu écht de moeite waard om te zien, tussen die gigantische massa? Kwestie van de meest epic gameplay tricks te kunnen sharen met je vrienden? Wel, ik selecteerde vijf must see gamers voor je:

 1. Ninja

  Laten we beginnen met deze knaller, die als eerste meer dan 10 miljoen volgers op zijn naam had. De man, die op zijn paspoort eigenlijk Tyler Blevins heeft staan, is vooral bezig met het spelen van Fortnite: Battle Royale. Gemiddeld kan je deze voormalige Halo-speler zelfs zo’n 90 uur per week live aan het werk zien op Twitch. Daarbij speelt hij ook geregeld met de grootste sterren, zoals rapper Drake en Kim Dotcom.


 2. Summit1g

  As we speak is deze topgamer helemaal verslingerd aan Destiny 2. Maar Jaryd Lazar speelt ook tal van andere shooter games, waaronder Counter-Strike: Global Offensive en Escape From Tarkov. Wij raden deze man vooral aan als je eens iets nieuws wil ontdekken op Twitch. Want de collectie aan games van Summit1g is erg groot. En zijn streams zijn heel afwisselend. Bovendien zit deze veteraan al in the business sinds 2012!


 3. Syndicate

  Tom Cassell is de gamer die achter deze alias schuilgaat. Ook hij is fan van een pak verschillende competitieve games. Maar je kan hem nog het meest van al op Twitch aan het werk zien tijdens het spelen van Call of Duty: Black Ops 4. Syndicate is zelfs zo populair, dat hij z’n eigen site vol merchanising stuff heeft. En nog een wist-je-datje: hij was in 2014 de allereerste streamer op Twitch, die meer dan 1 miljoen volgelingen kon verzamelen.


 4. Imaqtpie

  Deze quasi fulltime addict van League of Legends gaat doorgaans voor gamesessies op Twitch, van zo’n 9 uur. Bovendien was Imaqtpie destijds deel van het ijzersterke team Dignitas. Zijn wat ongewone nickname heeft hij te danken aan z’n ma, die hem schattig vindt. Verder is Imaqtpie berucht voor z’n Corki play.


 5. TimTheTatman

  Ben je klaar om ook deel uit te maken van de #tatmanarmy? Want zo noemt Timothy John Betar zijn volgers. Dit kanaal op Twitch is met name een aanrader als je meer wil zien van World of Warcraft en Counterstrike. Momenteel steekt TimTheTatman ook serieus wat uurtjes in het spelen van IRL (In Real Life). Daarbij is z’n stijl wat softer en meer family friendly te noemen, in vergelijking met z’n collega-streamers op Twitch.


Goesting in non-stop game- (en andere) ervaringen sharen met je vrienden? Allright! Want met Epic beats heb je eindeloze mobiele data in de hele EU, voor Instagram en alle andere grote social media apps. Plus non-stop muziek streamen onderweg, met o.a. Spotify en Deezer.

Bestel nu jouw Epic beats

By the way: Epic beats is er nu tijdelijk 6 maanden lang voor de prijs van Epic stories. Voor iedereen!

Brian

Naast randomly het internet afschuimen naar coole topics, ga ik ook vastberaden op zoek naar de allernieuwste games en trends van het moment. Natuurlijk deel ik deze dan ook graag met jou 😉

Andere artikels van Brian

Blog topics