Wat moet je doen om alle Snapchat Trophies vrij te spelen?

Gepubliceerd op 06/05/2019 in Social media

Wat moet je doen om alle Snapchat Trophies vrij te spelen?

Deel jij dagelijks een pak foto’s en video’s via Snapchat? Dan vind je vast ook dat je daar wel eens voor mag beloond worden. Niet alle gebruikers van Snapchat weten dat je trofeeën kunt verdienen met je prestaties. Met Snapchat Trophies kan je zelfs een hele prijzenkast verzamelen.

Misschien heb je al eens emoji van een spook of een spiegelei bij een vriend in een snap zien verschijnen? Dat zijn beloningen die hij/zij heeft vrijgespeeld door trofeeën te verdienen. Van zodra je bepaalde objectieven haalt, krijg je van Snapchat leuke beloningen. Dit is alles wat je moet weten om de leukste emoji met Snapchat Trophies te ontgrendelen.

 1. Werk je profiel af!

  De eerste trofeeën kan je heel gemakkelijk verdienen. Ga effe naar je profiel en zorg dat alles is ingevuld. Bevestig je telefoonnummer en e-mailadres, en dan krijg je als beloning de emoji van de brief en de telefoon.


 2. Verhoog je score op Snapchat

  Om punten te verdienen op Snapchat moet je de app uiteraard zoveel mogelijk gebruiken. Stuur snaps, open snaps, … Veel trofeeën zijn verbonden met je score. Verdien bijvoorbeeld 1.000, 5.000, 10.000 en zelfs 50.000 punten om onder andere een vallende ster, een explosie, een raket en een spook vrij te spelen.

  Maar euh, moet je dan echt je vrienden de hele dag door spammen om punten te verdienen? Gelukkig zijn er nog andere manieren om je score op te drijven. Voeg behalve je contacten andere gebruikers toe, en volg ook eens een paar celebs. Ook als je hun snaps opent, scoor je immers punten.

  Hoe meer snaps, hoe beter! Met Epic stories heb je alvast eindeloze data die je voor Snapchat en andere sociale media kunt gebruiken.


 3. Doe eens zot met filters

  Het leukste aan Snapchat is dat een foto snel weer verdwenen is. Je deelt hem ook niet met de hele wereld, maar enkel met bepaalde personen. Laat je gerust eens gaan met de filters van Snapchat. Dit is geen profielfoto op je cv en je hoeft er ook geen Tinder-date mee te verleiden. Je mag al eens zot doen.

  Door je foto’s te bewerken, ga je ook weer een aantal trofeeën vrijspelen. Zo zijn de sneeuwvlok, de zon en het symbool van de vrede achter deze optie verstopt. En zou je ook graag een schattige emoji van een panda willen hebben? Stuur 50 snaps met de zwartwit-filter en hij is van jou!


 4. Gebruik veel kleuren

  De mogelijkheden om foto’s te bewerken zijn bijna eindeloos op Snapchat. Zo kan je ook allerlei kleuren gebruiken om op je foto’s te tekenen. En door je creaties te personaliseren, kan je alweer beloningen ontgrendelen. Gebruik minstens vijf verschillende kleuren, want zo verdien je de lolly, de regenboog en het schilderspalet.


 1. Haal de Tarantino in jezelf naar boven

  Snapchat is natuurlijk meer dan enkel foto’s sturen. De app werd echt populair dankzij de korte video’s die je naar vrienden kunt sturen. Het is logisch dat je ook hiermee weer nieuwe trofeeën kunt verzamelen. Maak dus grappige filmpjes of haal je beste dansmoves boven op de nieuwste hit van Ariana Grande. Je zal er immers voor beloond worden.

  Maar wat krijg je dan precies? De aap, de videoband en twee verschillende camera’s zijn in de aanbieding!


 2. Sta eens vroeg op

  Het loont op Snapchat om je wekker eens heel vroeg te zetten. Maar dan wel heel vroeg: rond vier à vijf uur ’s ochtends. Gelukkig hoef je dit niet elke dag te doen, maar als je rond dat tijdstip effe een snap stuurt, dan krijg je een spiegelei. Misschien nog een tas koffie daarbij?


 3. Probeer alles eens uit

  Om nog meer trofeeën te verdienen, moet je eigenlijk zoveel mogelijk dingen uitproberen. Zo zal je beloond worden wanneer je iets in de instellingen aanpast, bepaalde zaken herhaalt, etc. Oh ja, bij Snapchat hebben ze graag ronde cijfers: 10, 50, 100, 1.000, …

  Doe zoveel mogelijk en dan zal je een paar echt coole trofeeën verdienen. Speel voor je een snap stuurt eens met de zoomfunctie of het formaat van de tekst. Screenshots, Memories, … leef je compleet uit! Als je het goed doet, krijg je misschien wel de detective of de fax voor je collectie.


 4. Gebruik de betalende versie

  Zoals de meeste applicaties heeft ook Snapchat een aantal verrassingen die enkel voor de VIPs zijn voorbehouden. Zij die betalen om de app te gebruiken, kunnen zo een paar trofeeën verdienen die voor de gratis gebruikers onbereikbaar zijn. Ook als je de Snapchat Spectacles bezit, kan je een unieke beloning ontgrendelen. Je moet er soms wat voor over hebben!


Gelukkig kan je de meeste Snapchat Trophies vrijspelen door te doen waar je goed in bent: zoveel mogelijk supercoole snaps sturen. En dat kan dankzij Epic stories met eindeloze data voor Snapchat, en ook andere sociale media zoals Facebook en Instagram.

Ga nu voor Epic stories!

Sofie

Hey, ik ben Marketeer van Epic. Ik hou van mijn vrienden, cafeetjes, muziek en technologie. Ik ben graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij innovatieve bedrijfjes en van leuke (social media) apps. Dit deel ik natuurlijk ook graag met jullie.

Andere artikels van Sofie

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: