De 9 mooiste vakantiebestemmingen voor op je Instagram

Gepubliceerd op 25/06/2018 in Traveling

De 9 mooiste vakantiebestemmingen voor op je Instagram

Als het effe kan, doe je niks anders dan reizen. En tegelijk smijt je non-stop leuke foto’s op Instagram, vanop je bestemmingen. Net zoals hipsters als Kim Kardashian en co. Sounds familiar? Wel, ik zocht nog 9 topbestemmingen in Europa, waarmee je je volgers op Instagram stikjaloers maakt. Niet ver weg en toch allemaal aanraders. C’est parti!

1. Preikestolen (Noorwegen)

Iets avontuurlijker type? En je wil straffe uitzichten, met fjorden en bergen? Dan is deze 605 meter hoge klif in het westen van Noorwegen heel zeker de max. En je kan tegelijk ook talrijke wandeltochten op Instagram sharen.

2. De straatjes in hartje Parijs (Frankrijk)

The city to be voor de romantische zieltjes. En ook vol luxe, kunst en lekker eten. Dingen genoeg dus om te sharen met de rest op Instagram! En waarom niet combineren? ;)

3. Het Gozo-eiland (Malta)

Een van de drie bewoonde kleinere eilanden, op een halfuurtje varen van het hoofdeiland Malta. Altijd zon, dus topfoto’s maken voor op Instagram is een makkie. En voor de duikliefhebbers: je kan ook grotten onder water bezoeken en in the picture zetten.

4. Le Mont-Saint-Michel (Frankrijk)

Een klein getijdeneiland dat je maar via één weg kan bezoeken. Je kan de middeleeuwse abdij bezoeken als je daar goesting in hebt. Maar dé tip is om de smartphone klaar te houden en foto’s te nemen voor op Instagram, als het water bij vloed opkomt.

5. De Kliffen van Moher (Ierland)

De groene weilanden in combinatie met de afgronden: nergens anders te vinden en dus ideaal voor je followers. En dan ook nog eens die inbeukende golven en de nodige vogels erbij. Yep, topfoto’s!

6. De Trevi-fontein in Rome (Italië)

Nog een romantische topper. En oké, een beetje cheezy zelfs. Maar deze 22 meter lange fontein is gewoon een van de plekken waar je in je leven moet geweest zijn. Vergeet geen wens te doen voor je je vakantiefoto op Instagram zwiert!

7. Santorini (Griekenland)

Een eiland volle typische witte huisjes, in de brandende zon. Ideaal om je volgers op Instagram en masse te laten liken. Zeker als je de trip combineert met andere eilanden in de buurt, zoals Mykonos.

8. De Karelsbrug in Praag (Tsjechië)

De hele stad is met de typische gebouwen en sfeer een aanrader voor topfoto’s bij een zonsondergang. Maar als ik toch moet kiezen, dan moet deze brug zeker op de bucket list van je verlof daar staan.

9. De kanalen in Venetië (Italië)

Nog zo’n plek die IEDEREEN ooit eens moet gezien hebben. Mijn tip om op Instagram te zetten, zijn de momenten dat je in zo’n typische gondel zit.

Goesting gekregen in non-stop foto’s en storiekes sharen? Terecht! En met Epic beats heb je eindeloze mobiele data in de hele EU, voor Instagram en alle andere grote social media apps. Plus non-stop muziek streamen onderweg, met o.a. Spotify en Deezer.

Epic beats is er nu tijdelijk 6 maanden lang voor de prijs van Epic stories. Voor iedereen!

Bestel nu jouw Epic beats

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: