Black Friday? Da’s bij ons goedkoop een smartphone scoren!

Gepubliceerd op 16/11/2018 in Epic fun

Black Friday? Da’s bij ons goedkoop een smartphone scoren!

Op 23 november is het weer zover: Black Friday! Een crazy gewoonte die we hier in België alweer een paar jaar geleden helemaal hebben omarmd. En dé dag waarop meer en meer winkels met zotte kortingen naar ons hoofd gooien. Maar waar komt het eigenlijk exact vandaan?

Wel, over de grote plas is Black Friday traditioneel de dag na Thanksgiving. Die feestdag vol gevulde kalkoenen kan je tegelijk ook het begin van de kerstperiode noemen, samen met het startschot van de kerstinkopen. Op die Black Friday moeten de meeste Amerikanen trouwens niet naar hun werk. En kunnen ze massaal op shopjacht voor de feestdagen.

Sommige Amerikaanse winkels gaan daarbij zelfs al om drie uur ’s nachts open. Yep, zelfs op dat uur staan al hopen mensen aan te schuiven voor de deal van hun leven (allez, voor dat jaar toch). Want heel wat spullen zijn supersnel uitverkocht. Met alle geduw en getrek van dien.

Het perfecte moment om een smartphone te kopen!

Is je oude gsm al even niet meer die trouwe partner in crime? En sta je op het punt om hem ritueel te begraven en een nagelnieuwe smartphone te kopen?

Dan is Black Friday hét moment om bij ons toe te slaan. Want voor maar 9 euro extra krijg je een Samsung Galaxy A7 (2018) of Huawei Mate20 Lite ,bij een Mobilus, Mobilus FullControl of Epic naar keuze plus een DataPhone-optie van 10 euro per maand. En dat terwijl een Samsung Galaxy A7 (2018) normaal 349,99 euro kost. En een Huawei Mate20 Lite zelfs 399,99 euro!

En zelfs dat is nog niet alles. Want bovenop je smartphone krijg je bij de Galaxy A7 een AKG Headset: een cadeautje van 149 euro. Bij de Mate20 Lite geven we dan weer een Watch GT, waar normaal een prijskaartje van liefst 199 euro aan hangt. En dat allemaal voor welgeteld nul komma nul euro meer.

Ready for it? Afspraak van 23 tot 26 november op onze speciale Black Friday-pagina. En ontdek welke extraatjes en kortingen we heel tijdelijk jullie kant opgooien!

Brian

Naast randomly het internet afschuimen naar coole topics, ga ik ook vastberaden op zoek naar de allernieuwste games en trends van het moment. Natuurlijk deel ik deze dan ook graag met jou 😉

Andere artikels van Brian

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: