×
×

Bel, surf en kijk tv

Contacteer me

Limburg ligt ons nauw aan het hart

Het mag wel duidelijk zijn

Daarom hebben we exclusief voor jullie, die wonen in Limburg, een promotie in petto!

Minimus vanaf € 49/maand met een nieuw internetabonnement-een heel jaar lang korting! Bovendien krijg je een tv-bundel naar keuze gratis, ook één jaar lang. Kies nu je tv-bundel!

Zo kunnen jullie nog extra genieten van Minimus.

Benieuwd naar wat allemaal kan? Geef ons een seintje of kom langs in een Limburgse shop en we stellen je Minimus samen.

Contacteer meOok voor ondernemers

De voordelen van Minimus

Surf thuis en onderweg

Kijk Proximus TV op al je schermen

Bellen zonder tellen met je gsm

Net wat je nodig hebt voor thuis en onderweg

Exclusief voor Limburg – gedurende 1 jaar

Voor een nieuw internetabonnement in Minimus met een installatieadres in Limburg.

Liever een andere combinatie?

+++

Tuttimus

De all-in naar je goesting

Minimus promo

++

Familus

Surfen, bellen met je vaste lijn en tv-kijken

Minimus promo

Er is nergens zoveel TV!

Geniet nu van nog meer TV dankzij 1 tv-bundel gratis naar keuze, 1 jaar lang!
Na 12 maanden kan je je tv-bundel behouden voor maar € 7,95. Of je kan van tv-bundel veranderen via MyProximus.

tv

Alles voor de sportliefhebber

Genk of de Kanaries volgen in de Belgische competitie, de Italianen in de Champions League? Dat kan allemaal met de tv-bundels Belgisch Voetbal, International Sports of All Sports.

tv

Alle nieuwste Netflix series en films

Alle nieuwste Netflix series en films! Verslind veelbesproken series als Casa de Papel, Stranger Things... Met Proximus TV kijk je direct vanop je decoder, zonder gedoe.

tv

Verwen je kinderen

De Studio 100 GO Pass da’s een eindeloos aanbod aan series, musicals, films, muziek, boeken en spelletjes van Studio 100, via app én op je tv! Maar ook de beste kinderzenders inclusief de muziekzender Studio 100 HITS.

tv

Ontdek de Movies & Series Pass

Onbeperkte toegang tot een groot aanbod aan films en series, lijkt het je wat? En je kan kiezen: zappen naar de Movies & Series zender of à la carte kiezen uit de catalogus.

Kiezen voor Proximus?

Dan kies je voor service en kwaliteit!

Ga voor kwaliteit

Een straf netwerk, bij jou thuis en onderweg. En onze aanbiedingen doorstaan met glans de vergelijking met de concurrentie.

Wij brengen alles in orde

Gedaan met al die administratieve poespas! Wij zorgen voor de opzeg van je huidige abonnement.

Gratis installatie !

Onze techniekers komen langs wanneer het jou best past, op weekdagen tot 20u en zelfs op zaterdag tot 16u. En ze verwittigen een half uur voor aankomst via sms!

Meer weten?

Kom langs in een shop in jouw buurt of bel ons op 0800 22 800.

Conditions

Promotie: van 30/04 t.e.m. 01/07/2018 voor klanten met een installatieadres in Limburg, die nog geen Proximus-internetabonnement hebben... De totale waarde van de promotie bedraagt € 311,88 (€ 25,99/maand 1 jaar lang) voor een Minimus zonder tv-bundel of € 407,28 (€ 33,94/maand 1 jaar lang) voor een Minimus met tv-bundel, zelfs bij  eventuele wijzigingen van de basisprijs van het pack.
Niet verenigbaar met andere promoties, uitgezonderd de gezamenlijke aanbieding van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.

Aanbod geldt enkel indien het pack Minimus volledig technisch beschikbaar is.

Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen of vroeger stop te zetten.

Netflix — als Netflix wordt toegevoegd als tv-bundel: + € 1,04/maand. Algemene voorwaarden van Netflix: www.netflix.com/termsofuse. Intekenen mogelijk tot 15/09/2018. Hoe Netflix activeren? www.proximus.be/iwantnetflix

 1. Onbeperkt internetvolume: persoonlijk gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 750 GB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 150 GB extra volume activeert via MyProximus. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy.
 2. Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, de computerinstallatie en de interne bekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: proximus.be/internetspeed.
 • Favoriete app: het abonnement Mobilus in het pack Tuttimus of Familus geeft recht op een onbeperkt surfvolume in België en de EU* voor het gebruik van een toepassing naar keuze in een bepaalde lijst. De klant kan maar één toepassing kiezen en kan deze maar 1 keer/maand wijzigen in MyProximus. Er kunnen beperkingen bestaan voor sommige toepassingen. Voor meer info, zie www.proximus.be/support. De algemene voorwaarden blijven van toepassing. De beschermingsmaatregel tegen onverwacht hoge facturen is van toepassing voor de favoriete app. Proximus maakt een selectie van sommige toepassingen onder de meest populaire toepassingen. Proximus heeft het recht het aanbod te wijzigen mits een kennisgeving van 2 maanden.
 • Onbeperkt gebruik: alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.
 • Kadofilm: huur van 1 film/maand naar keuze (48 uur beschikbaar na activering) uit een selectie van 12 films. Klik op de knop ‘on demand’ van de afstandsbediening, ga naar ‘op aanvraag’, daarna ‘films’ en dan ‘mijn kadofilm’. De selectie wordt regelmatig bijgewerkt. Een niet-gebruikte film in een bepaalde maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand.
 • Tv-bundel: keuze (je kan 2 keer/jaar wijzigen) uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: kies je voor Netflix als eerste tv-bundel, verhoogt de prijs van het pack met tv bundel met € 1,04 per maand. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix. om je Netflix-streamingabonnement te activeren. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Proximus TV biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Aanbod Netflix-tv-bundel en vereenvoudigde toegang zolang het contract met Netflix loopt en onder voorbehoud van wijzigingen door Netflix. Meer info: www.netflix.com/termofuse . Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 1 scherm ( € 2 minder/maand) of 4 schermen ( € 3 meer/maand). Intekenen kan tot 15 maart 2018. Proximus behoudt zich het recht voor de actie te verlengen.

Onbeperkt bellen

 • Free Calls: onbeperkt bellen alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus;
 • Free Calls National : onbeperkt bellen naar vaste nummers in België. Alleen gebruik voor persoonlijke doeleinden conform de algemene voorwaarden van Proximus. 1000 minuten naar Belgische mobiele telefoons tijdens de daluren. Buiten die uren zijn de Phone Line-tarieven van toepassing. Oproepen tijdens de piekuren naar een vaste of mobiele telefoon in België: € 0,74/oproep, incl. btw. Niet cumuleerbaar met andere opties die recht geven op kortingen op nationale oproepen. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service). Maximaal 2 Free Calls National per klant.

  Daluren: van maandag tot vrijdag, van 17 tot 8 uur en heel de dag in het weekend en op feestdagen;

  Piekuren: van maandag tot vrijdag, van 8 tot 17 uur.

  Vanaf 1 januari 2018 veranderen de dag tarieven van Free Calls National. Voor gedetailleerde informatie, zie www.proximus.be/tarieven.

 • Free Calls International: oproepen naar vaste en mobiele lijnen (max. 2000 minuten/maand) naar de meeste Europese landen² en naar de Verenigde Staten en Canada en naar vaste telefoons in Marokko tijdens de daluren. Daarna prijs per minuut: € 0,25/minuut + aansluitkosten € 0,1143/oproep. Optie alleen geldig voor de vaste telefoon op de Phone line. Maximaal 1 optie per klant en alleen gebruikbaar voor persoonlijke doeleinden en conform de algemene voorwaarden van Proximus. Niet cumuleerbaar met andere opties die korting bieden op de internationale gesprekken;

  Lijst van 39 landen: Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Tsjechische republiek, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Slowakije, Slovenië, Zweden + Andorra, Faeröer eilanden, Ijsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, Saint-Marin en Zwitserland + Marokko, Turkije, Verenigde Staten en Canada

 • Free Family Calls: onbeperkt bellen 24/24 uur, 7/7 dagen alleen tussen vaste en mobiele telefoonnummers (met uitzondering van de FullControl-abonnementen) die deel uitmaken van het Tuttimus-Pack dat de klant heeft afgesloten, met een maximum van 6 mobiele nummers inbegrepen in het pack. Onbeperkt gebruik alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.
 • Proximus TV:
  Voor meer info over de beschikbaarheid van Proximus TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tv.

  Vanaf 1 januari 2018 verandert de huurprijs van de tweede en derde tv-decoder in pack. Voor gedetailleerde informatie, zie www.proximus.be/tarieven.

 • TV Replay, TV Replay+: is gratis voor alle bestaande klanten en die al gekozen hebben voor een Familus- of Tuttimus-pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de app Proximus TV. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op Proximus TV en de app Proximus TV, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplay. TV Replay is niet beschikbaar voor Scarlet-klanten
 • Toepassing Proximus TV : aanbieding geldig in België voor alle klanten van Proximus TV die een MyProximus-account hebben op het vaste of mobiele internetnetwerk van Proximus, in een zone met wifi-bereik, via terminals zoals tablets, compatibele smartphones en laptops. De tv-gids van Proximus is echter toegankelijk voor alle internetgebruikers in België.
 • Wi-Fi Hotspots en Smart Wi-Fi: iedereen die verbinding maakt met een Wi-Fi Hotspot moet zich inschrijven op de service en moet de algemene voorwaarden aanvaard hebben. Smart Wi-Fi is opgenomen in de Packs met Mobilus en kan worden geactiveerd via de toepassing MyProximus/ Netwerk (geen aanmelding nodig).

Mobilus :

 • Voordelen Mobilus in Pack: maandelijkse korting op de Mobilus-abonnementen L en bijkomende gegevens voor Mobilus S/M/L, zo lang de klant zijn contract behoudt. De klant kan tot 6 mobiele telefoons in het pack opnemen met dezelfde voordelen. Alle info over onze packs op proximus.be/mobileinpack.
 • Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het gebruik van de klant geblokkeerd als hij dan € 60  meer verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel/ Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren door contact op te nemen met de klantendienst. 
 • Oproepen en sms’en met Mobilus:
  • In België, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken in België uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.)
  • Onderweg binnen de EU*, voor oproepen en sms'en over alle mobiele en vaste netwerken in de EU uitgezonderd de speciale nummers (voting, 0900, enz.). De oproepen worden per seconde gefactureerd vanaf de 61ste seconde.
 • Onbeperkt gebruik, alleen voor persoonlijk gebruik, conform de algemene voorwaarden.
 • Internet (data): het inbegrepen surfvolume is alleen geldig in België en de EU + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen. Het verbruik in en buiten het abonnement wordt gefactureerd per schijf van 1 KB.
  Zodra de bundel van het abonnement is opgebruikt, worden de oproepen en MB’s gefactureerd volgens het toepasselijke tariefplan. De niet verbruikte minuten en MB worden niet overgedragen naar de volgende maand.

  Raadpleeg www.proximus.be/kwaliteit voor meer informatie over de kwaliteit, het bereik en snelheid van ons mobiel netwerk.

 • Mobile Coverage Extender in Tuttimus-pack: De Mobile Coverage Extender (waarde € 5/maand) is alleen inbegrepen voor de klanten met een Pack Tuttimus met minimaal een Mobilus L - 20GB. Maximaal 1 Mobile Coverage Extender per klant. Alleen voor gebruik in België, conform de algemene bepalingen. De MCE kan alleen worden besteld en geïnstalleerd op de vaste internetlijn van Proximus en moet worden gebruikt door een mobiele Proximus-klant. Het mobiele verbruik via de Mobile Coverage Extender wordt gefactureerd volgens de tarieven die van toepassing zijn op het gsm-abonnement. Max. 4 gelijktijdige gebruikers. Proximus 3G-bereik  van maximaal 200 m². De Mobile Coverage Extender is en blijft eigendom van Proximus. Als de service wordt opgezegd, moet de klant het toestel teruggeven aan Proximus.  Meer informatie en de voorwaarden op www.proximus.be/mobilecoverageextender.
 • Wi-Fi Extender Starter Kit in Tuttimus -pack: De Wi-Fi Extender Starter Kit (waarde € 99,99 – incl Recupel) is alleen inbegrepen voor klanten met een Tuttimus-pack met minimaal een Mobilus L - 20GB. Alleen voor gebruik in België conform de algemene voorwaarden. Maximaal 1 Wi-Fi Extender Starter Kit per klant.
 • Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 59) voor de nieuwe klanten Tuttimus.

*Gebruik voor roaming binnen de EU (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), voor een gebruik zonder misbruiken, conform aan de algemene voorwaarden.

Contact

Our advisors are at your disposal. Choose your contact mode.

 • Call us on 0800 55 800Mo – sat: 08:00 – 22:00
  Technical questions: 08:00 – 24:00 (7/7)

 • Chat with us on this website

  Chat with us on this websitenot available at this moment

Contact