Wifi: de praktische gids

Wat is wifi ?

De handige oplossing voor thuis. Weg met kabels! U kunt zich draadloos verbinden met uw modem, met uw computers, tablet en gsm, maar ook met een groeiend aantal andere apparaten zoals: uw tv-decoder (via Wi-fi Bridge), printer, thermostaat, radio, enz.

Wifi en mobiel Internet.  Verwar wifi, Wi-Fi Hotspots en mobiel internet niet met elkaar. Wij leggen u uit wat de verschillen zijn tussen deze drie types van draadloze verbinding.

Maak een verbinding!

Snelle verbinding. Verbind uw apparaat in enkele muisklikken of gebruik onze assistent indien u een gsm of en tablet hebt.

WPS, da’s gemakkelijk ! Elk apparaat (printer, computer, enz.) met een WPS knop src kan gemakkelijk worden verbonden met een b-box, b-box 2 of b-box 3 modem. Het volstaat op de WPS knop van de modem te drukken en vervolgens op de WPS knop van het toestel. Dus zeer eenvoudig: u hoeft geen code in te geven.

Configureer uw wifi

Personaliseer uw wifi. Kies de naam van uw wifi-netwerk.

Maak het u gemakkelijk. Kies het wachtwoord van uw wifi-netwerk.

U wilt niet draadloos surfen? Schakel de wifi uit op uw modem.

Het werkt niet?

Plaats uw modem op de juiste plaats. Plaats uw modem niet in de buurt van een draadloos apparaat, naast een microgolfoven of in een gesloten meubel. Ontdek hoe u uw wifi-signaal kunt verbeteren.

Het wifi-signaal is zwak?  U kunt het verbeteren door het kanaal te wijzigen.

Het werkt nog niet? Volg onze instructies in geval van technische problemen.