Uw domeinnaam linken aan uw Cloud Exchange-mailbox

Zakelijke en persoonlijke e-mails versturen met de naam van uw website in het adres? Koppel uw domeinnaam aan uw mailbox.

Wij hosten uw domeinnaam

1. Log in op MyProximus.
  2. Selecteer de domeinnaam die u aan uw mailbox wilt linken.
  3. In de tab Basic en kiest u het e-mailadres dat u aan uw domeinnaam wilt koppelen.
  4. In de tab Advanced controleert u uw contactgegevens.
    Vul een ander e-mailadres in dan dat wat u nu wilt linken. Dit is belangrijk voor de Whois Data Reminder-mail.
  5. Klik op Bevestigen.

Uw domeinnaam is nu aan uw mailbox gekoppeld.

Een andere beheerder host uw domeinnaam

U hebt een domein bij een andere DNS-host en wilt uw domeinnaam aan uw Proximus-mailbox koppelen? Mail de MX-records hieronder naar uw DNS-leverancier. Zij zullen de records toevoegen.

• IN MX 10 mx1.proximus.be
  • IN MX 50 mx2.proximus.be

Liever één aanspreekpunt voor uw domein en uw mailbox? Dat betekent meer comfort.

Registreer uw domeinnaam bij ons en geniet van gratis hosting als u ook internetklant bent.