Hoe Wanagogo bestellen?

U wilt Wanagago aan uw kinderen geven, hoe doet u dat? Vooraleer uw kinderen spelletjes kunnen spelen van hun favoriete helden en hun avonturen bekijken of lezen, moet u eerst Wanagogo bestellen.

Dan krijgt u toegang tot Wanagogo op uw televisie, en na maximum 24 u is de toegang tot de app Wanagogo actief.

Hoe Wanagogo bestellen?

Bestel Wanagogo bij u thuis voor de televisie of online via MyProximus. U kunt ook telefonisch bestellen of in een verkooppunt.

• Bestel Wanagogo via het tv-menu
    1. Ga naar zender 100 en druk op de rode knop van uw afstandsbediening.
    2. Selecteer Wanagogo Pass (voor toegang tot het volledige aanbod op uw toestellen) of Ik ontdek (om één film te zien op uw tv).
    3. Geef uw aankooppincode in (deze is standaard 1234 , behalve als u uw pincodes voor Proximus TV reeds veranderd hebt).
    4. Klik op Bevestigen. U krijgt een bevestigingsscherm.
  • Bestel Wanagogo via MyProximus
    1. Log in om uw producten te bekijken. Eenmaal ingelogd komt u terecht op de tab Mijn producten.
    2. U ziet de producten gelinkt aan uw klantenrekening: internet, tv, gsm, enz.
      • U hebt Proximus TV ? Klik onder TV op het telefoonnummer naast Proximus TV. In het vakje Kids, klik op Beschikbaar. Kies de optie Wanagogo Pass en klik op Bestellen. U krijgt een bevestigingsemail.
      • U hebt enkel een gsm abonnement? Klik op uw gsm-nummer. In de keuzebox Opties, klik op Beschikbaar. Selecteer de optie Wanagogo Pass en klik op Bestellen. U krijgt een bevestigingsemail.
  • Bestel Wanagogo telefonisch of in een verkooppunt

Bel ons of zoek een verkooppunt in de buurt. U krijgt een document waarin de bestelling van de optie bevestigd wordt.

De bestelling is gebeurd, wat nu?

• Direct na uw bestelling krijgt u toegang tot Wanagogo op uw televisie.
  • Na max. 24 h, kunt u inloggen op de Wanagogo-app.

Bekijk ook hoe Wanagogo gebruiken op uw televisie of op de app.