Ontdek hoe je Wanagogo gebruikt op tv, via app of via web

Hebt u al gelezen hoe u Wanagogo bestelt ? Ontdek dan nu hoe je Wanagogo gebruikt op tv, app of web.

• Op uw televisie, kunnen uw kinderen kijken naar tv-series, films en Studio 100 clips.
  • Op de app kunnen ze bovendien spelletjes spelen, boeken lezen en content downloaden. Twee opmerkingen:
    • U gebruikt ongeveer 500 MB per uur bij het bekijken van filmpjes via de app.
      Download dus de boeken, filmpjes en spelletjes die je interesseren om Wanagogo te gebruiken zonder internetverbinding.
    • U hebt een MyProximus-account nodig om de app te gebruiken. Hebt u dit nog niet, less dan hoe inschrijven op MyProximus.
Hoe Wanagogo bekijken op uw televisie?

Om de video’s van Wanagogo te bekijken, gaat u naar zender 100 en drukt u op de gele knop van uw afstandsbediening.

Hoe de Wanagogo-applicatie installeren?

Installeer de Wanagogo-app op uw gsm of tablet.

1. Download Wanagogo in de Play Store of in de App Store.

Play Store Voor Android-gsm's of -tablets (Android 4.0 of hoger)

App Store Voor iPod, iPhone of iPad (iOS 7.0 of hoger)

Windows Store Voor Windows-gsm, -tablet of –pc (Windows 10)

2. Geef de app toestemming om toegang te krijgen tot uw locatie.
    Waarom? We moeten je locatie kunnen checken vanwege auteursrechten.
    • Wanneer u in het buitenland bent, kunt u geen nieuwe content ontdekken.
    • U hebt wel zonder probleem toegang tot de content die u gedownload hebt in België.
  3. Start de app Wanagogo op en klik op Wanagogo Pass - Login.
  4. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus in (hoe maakt u een MyProximus-account aan?).
  5. Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kunt u niet klikken? Het kan na uw bestelling van Wanagogo tot max. 24 u duren eer u toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(. In afwachting kunt u al klikken op In de kijker om de gratis spelletjes, video’s of boeken te ontdekken.
    • Kunt u wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek. U kunt kiezen om te spelen, kijken, of downloaden op uw toestel (om vervolgens deze content te gebruiken zonder internetverbinding).
      PS : alvorens de content te downloaden, zorg er dan voor dat u voldoende plaats hebt op uw gsm of tablet.

U kunt Wanagogo op een onbeperkt aantal toestellen installeren. Maar de app kan op maximum 4 toestellen tegelijk gebruikt worden.

Hoe gebruik je Wanagogo op je computer of laptop?
  1. Surf naar www.wanagogo.com. Let op, uw computer moet voldoen aan een aantal vereisten : een recente versie van Chrome, Firefox of Explorer en werken met Windows 7, Windows 8, Windows 10 of Mac OS.
  2. Klik op Login
  3. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord van MyProximus in (hoe maakt u een MyProximus-account aan?).
  4. Er zijn 2 mogelijkheden:
    • Op bepaalde items kunt u niet klikken? Het kan na uw bestelling van Wanagogo tot max. 24 u duren eer u toegang krijgt tot alle content in de app. Excuses hiervoor :(. In afwachting kunt u al klikken op In de kijker om de gratis spelletjes, video’s of boeken te ontdekken.
    • Kunt u wel op alle items klikken? Selecteer een spel, video of boek.

Maximum 4 computers kunnen zich op hetzelfde moment en met hetzelfde account verbinding maken met wanagogo.com.