Tv-app bekijken op een tv-scherm via Google Chromecast

U kunt uw Proximus TV-app dankzij Google Chromecast weergeven op een groter scherm (een tv-scherm, een computerscherm). Voorwaarde is dat uw gsm of tablet verbonden is via hetzelfde wifi-netwerk als de Google Chromecast.

1. Connecteer uw Google Chromecast op de televisie.
  2. Open de applicatie Proximus TV op uw gsm of tablet en check rechtsboven op het scherm of uw wifi-netwerk een toestel detecteert.
    • icoon dat een ingeschakelde tv toont Er werd al een toestel geselecteerd en het is klaar om uit te zenden op de televisie. Ga naar stap 4.
    • icoon dat een uitgeschakelde tv toont bovenop een wit vierkantjeEr werd een toestel gedetecteerd, maar niet geselecteerd. Druk op het pictogram.
    • Er werd geen toestel gedetecteerd. Laat u gsm of tablet een verbinding maken met hetzelfde wifi-netwerk als het toestel dat op uw televisie aangesloten is. Druk dan op icoon dat een uitgeschakelde tv toont bovenop een wit vierkantje.
  3. Selecteer Google Chromecast.
  4. Druk op linksboven van uw Proximus TV-app.
  5. Kies uw programma, raak uw scherm aan om de beschrijving weer te geven en druk dan op Bekijken op tv.

Uw gsm of tablet als virtuele afstandsbediening? Draai, uw gsm of tablet 90°. Swipe naar links voor een zenderlijst of naar rechts om een zendernummer in te geven.

Om opnieuw tv te kijken op uw gsm of tablet drukt u gewoon op Bekijken.