Hoe gebruikt u Proximus TV?

Werd Proximus TV pas bij u geïnstalleerd? Op deze supportsite tonen we u stap voor stap hoe u uw afstandbediening universeel maakt, hoe u de volgorde van de tv-zenders wijzigt, uw opnames beheert of uw hardware opnieuw opstart.

Universele afstandsbediening: slechts één afstandbediening voor uw tv en uw decoder

Afstandsbediening V5Afstandsbediening V4Afstandsbediening V3Afstandsbediening V2Afstandsbediening V1

Gebruik slechts één afstandsbediening voor uw decoder en uw televisie: maak uw afstandsbediening universeel

Uw tv personaliseren: de volgorde van de zenders wijzigen

Eén HD VTM HD Er zijn een pak tv-zenders beschikbaar; welke juist is afhankelijk van de regio waar u woont

De volgorde van de tv-zenders is afhankelijk van de regio: bekijk de volgorde van de zenders en pas deze aan zoals u wilt

Opnemen met Proximus TV

Neem uw reeksen, films of andere tv-programma's op

Een reeks, film of programma opnemen met Proximus TV is heel gemakkelijk:

Een probleem met draadloze televisie?

Wi-Fi Bridge, waarmee u zonder kabels tv kijkt

Met een Wi-Fi Bridge kijkt u Proximus TV zonder kabels, via het wifinetwerk in uw woning.

Ethernetadapter (of Devolo), waarmee u zonder kabels tv kijkt

Met een ethernetadapter kijkt u Proximus TV zonder kabels, via het elektriciteitsnetwerk in uw woning.

Met Ruckus kijkt u tv zonder kabels

Ook met een Ruckus-adaptor hebt u geen kabels nodig om Proximus TV te bekijken.