Hoe uw tv-opnames bekijken?

Hebt u een tv-programma opgenomen? U kunt het nadien bekijken op uw tv, maar ook via uw gsm of tablet. Het is voorlopig nog niet mogelijk om uw opnames te bekijken via uw computer.

Let op: als u de beschikbaarheid van een opname hebt gewijzigd in Nooit wissen of Wissen indien schijf vol, dan kunt u deze opname enkel bekijken op uw tv.

Een opname bekijken op uw tv
  1. Druk op de menu-toets.
  2. Selecteer Mijn bibliotheek > Mijn opnames (of selecteer Mijn opnames > Opgenomen, afhankelijk van uw TV menu).
  3. Selecteer een programma en kies vervolgens Kijken om de opname te bekijken.

Het tv-programma zal automatisch afspelen.

Een opname bekijken op uw smartphone of tablet

Om uw opname te kunnen bekijken op uw smartphone of tablet, moet u beschikken over de Proximus TV-applicatie.

1. Open de Proximus TV-applicatie.
  2. Druk op Mijn bibliotheek > Mijn opnames.
  3. Druk op een programma en kies vervolgens Kijken om de opname te bekijken.

Het tv-programma zal automatisch afspelen.

Voorlopig kunt u op uw smartphone of tablet enkel programma's bekijken die u hebt opgenomen op de volgende zenders: AB3, AB3 HD, Acht, Canvas, Canvas HD, Club RTL, Club RTL HD, Eén, Eén HD, KADET, KETNET, La Deux, La Deux HD, La Trois, La Trois HD, La Une, La Une HD, Nickelodeon FR, Nickelodeon NL/Spike, Plug RTL, Plug RTL HD, Q2, Q2 HD, RTL-TVI, RTL-TVI HD, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, Vitaya, vtm, vtm HD, vtm Kzoom.