Opnemen via de infobalk

U kunt een tv-programma opnemen via de infobalk.
Dit is niet mogelijk als u beschikt over het nieuwe TV menu (dat start met mijn bibliotheek, televisie en shop). In dat geval kunt u enkel een lopend programma opnemen of een opname plannen via de tv-gids.

1. Druk op de info-toets Info-knop (Proximus TV afstandsbediening) van uw afstandsbediening.
  2. Navigeer met de navigatietoets Navigatietoets (Proximus TV afstandsbediening) naar de gewenste zender en het op te nemen programma.
  3. Selecteer het programma en druk op de OK-toets OK-knop (Proximus TV afstandsbediening).
  4. Selecteer opnemen en kies ervoor om één aflevering of alle afleveringen op te nemen.