Opnemen via de tv-gids

U kunt uw programma's eenvoudig opnemen vanuit de tv-gids.

1. Druk op de menu-toets.
  2. Selecteer televisie > tv-gids en kies de dag waarvan u de tv-gids wilt bekijken.
  3. Selecteer het programma en druk op de OK-toets (Proximus TV afstandsbediening).
  4. Selecteer opnemenof serie opnemen.
  5. Wijzig eventueel de opname-instellingen:
    • De begin- en eindtijd van uw opname kunnen niet worden gewijzigd (standaard 5 minuten voor en 30 minuten na).
    • Wijzig de beschikbaarheid van de opname: kies beschikbaarheid > wissen indien schijf vol of beschikbaarheid > nooit wissen (of verwijderen > indien schijf vol of verwijderen > nooit wissen, afhankelijk van uw menu).
      Als u deze instellingen aanpast, zal uw programma onbeperkt worden bewaard i.p.v. 60 dagen.