De taal van de menu's van Proximus TV wijzigen

Zijn de menu's van Proximus TV in het Frans? Wijzig de taal van de decoder en krijg uw menu’s in het Nederlands. Duits en Engels zijn niet beschikbaar.

Nieuwe TV menu

Nieuwe TV menu
  1. Druk op de menu-toets en selecteer:
    • in het Frans: Paramètres > Mes préférences > Langue.
    • in het Nederlands: Instellingen > Mijn voorkeur > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal (Nederlands of Frans) en selecteer daarna Valider (of Bevestigen) om de wijzigingen op te slaan.

U hebt de taal van uw tv-menu gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. U hoeft dus uw tv of decoder niet te herstarten.

TV menu

TV menu
  1. Druk op de menu-toets en selecteer:
    • in het Frans: Mon compte > Paramètres > Réglage du système > Langue du menu.
    • in het Nederlands: Mijn account > Instellingen > Systeeminstellingen > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal (Nederlands of Frans) en selecteer daarna Valider (of Bevestigen) om de wijzigingen op te slaan.

U hebt de taal van uw tv-menu gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. U hoeft dus uw tv of decoder niet te herstarten.