Meerdere tv's: hoe een extra tv-toestel aansluiten?

Afhankelijk van uw profiel kunt u tot 3 tv-toestellen aansluiten. Controleer hier om te zien hoeveel tv’s u kunt aansluiten.

Voor een extra televisietoestel moet u wel een bijkomende decoder hebben. Een 2de decoder kunt u rechtstreeks aansluiten op de modem of u kunt een ethernetadapter (Devolo) gebruiken. Als u 3 tv-toestellen hebt, moet u altijd 2 decoders via ethernetadapter verbinden.

Volg onderstaande instructies om een 2de decoder aan te sluiten op de modem. Voor aansluiting via een ethernetadapter volgt u de instructies in de ethernetadapter-handleiding.

Plaats de decoder in de buurt van het televisietoestel

Image

Sluit de decoder aan op de modem

Image

Gebruik hiervoor de blauwe ethernetkabel.

Tip: Wilt u de kabel verlengen?

Sluit de televisie aan op de decoder

Image

Gebruik hiervoor de "HDMI" kabel. Heeft uw televisie geen HDMI-aansluiting? Gebruik dan de scartkabel.

Sluit de decoder aan op het stopcontact

Image

De decoder start automatisch op en de "power"- en "signaal" lampjes lichten op. De decoder wordt automatisch geladen met de juiste software. Dit kan ongeveer vijftien minuten duren. Trek de voedingskabel en ethernetkabel van de decoder niet uit.

Lichten de lampjes niet op? Controleer of de voedingskabel van de decoder correct is aangesloten en of de decoder niet in stand-by staat. Klik hiervoor op de knop Image van de decoder.

Als de decoder niet reageert, kunt u deze resetten.

Schakel uw televisie aan en wacht op het startscherm

Volg de procedure beschreven in dit document (.pdf).