Uw gsm of tablet gebruiken als afstandsbediening

Gebruik uw gsm of tablet als afstansdbediening. U kunt de Proximus TV-app gebruiken om te navigeren door het tv-menu en tv-programma’s of films te lanceren.

Uw gsm of tablet verbinden met uw tv

Zorg ervoor dat uw gsm of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw modem. Als u de Proximus TV-applicatie opent, zal deze vanzelf connecteren met uw televisie.

Tv-programma’s en films lanceren vanop uw gsm of tablet

1. Verbind uw gsm of tablet met uw televisietoestel, zoals hierboven beschreven.
  2. Selecteer een tv-programma of film op uw gsm of tablet.
  3. Selecteer Op tv bekijken. De film of het programma zal dan beginnen afspelen op uw tv-toestel.

Uw gsm of tablet als afstandsbediening gebruiken

1. Verbind uw gsm of tablet met uw televisietoestel, zoals hierboven beschreven.
  2. Houd uw gsm of tablet verticaal om de virtuele afstandsbediening te activeren.