Haal de stekker uit het stopcontact bij onweer

Onweer en bliksem, ook al valt het moeilijk te voorspellen, toch kunt u zelf de nodige voorzorgen nemen.

Een gouden tip: trek niet alleen de stekker uit het stopcontact van uw elektrische huishoudtoestellen en multimedia, maar vergeet ook uw Proximus-apparatuur niet. Deze is even gevoelig als om het even welk ander elektrisch toestel!

Haal daarom altijd en gedurende de ganse onweersperiode uw modem, decoders en wifi-toestellen uit de stekker. En bekijk het weerbericht op meteo.be.

Extra advies van onze experten

Leg de stekker minstens 1 meter verwijderd van het stopcontact om zeker te zijn dat u geen schade oploopt! Speel dus op veilig, zodat u geen moment van onze Rode Duivels hoeft te missen in deze geladen weersomstandigheden.

Modem

Trek de kabels van uw modem uit (b-box 3 of b-box 2, b-box, enz.)

B-box 3

Decoder

Trek de kabels van uw decoder uit (V5 mini of V5, V4, enz.)

Decoder V5

Wifi-toestellen

Trek de kabels van uw wifi-toestellen uit (Wi-Fi Extender of Wi-Fi Bridge, enz.)

Wi-Fi Extender