Proximus TV bekijken via Picture in Picture

Als u via de SwipeBox inhoud bekijkt op uw televisie, kunt u tegelijk het programma dat wordt uitgezonden op Proximus TV in het oog houden. Dat verschijnt in een verkleind venster bovenaan rechts op uw televisiescherm. Deze functie heet Picture in Picture (PIP).

• Wanneer u content (foto's, video's, enz.) afspeelt op de SwipeBox is het PIP-venstertje standaard gesloten. U kunt dit verkleind venster manueel openen of opnieuw sluiten door te drukken op het PIP-icoon in de SwipeBox-app of op de PIP-toets op de afstandsbediening.
    Wilt u dat het venster standaard geopend is? Ga dan naar Instellingen > Voorkeuren om dit aan te passen.
  • Wanneer u navigeert in het menu van de SwipeBox is het PIP-venstertje altijd geopend (indien uw decoder aanstaat).

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.