Content bekijken met de SwipeBox

Wilt u foto's, video's, enz. bekijken op uw televisietoestel? Gebruik de SwipeBox-applicatie op uw gsm of tablet, of gebruik de apps op de SwipeBox zelf.

Content bekijken via uw gsm of tablet

Download en open de SwipeBox-app op uw gsm of tablet. U ziet een overzicht van alle content die u op uw tv kunt tonen.

• De content die is opgeslagen op uw gsm of tablet
    Bv. muziek, foto’s of video’s die zijn opgeslagen op uw smartphone

• De content die is opgeslagen op een toestel dat is aangesloten op uw lokale netwerk
    Bv. een pc of een netwerkschijf
    N.B. Om deze content te kunnen bekijken op uw tv, moet u deze eerst 'zichtbaar' maken via uw computer.

• De content die is opgeslagen in de cloud
    Bv. Proximus Cloud, Google Photos, Facebook en Flickr, maar ook YouTube, podcasts (audio en video) en internetradio's.

Content bekijken via uw SwipeBox

Druk op de Home-toets op de afstandsbediening en ga naar Applicaties. U ziet een overzicht van alle apps die beschikbaar zijn op uw SwipeBox.

U moet de apps eerst eenmalig downloaden en installeren om deze te kunnen gebruiken.

• Met de MyMedia-app kunt u content bekijken die is opgeslagen op:

• Een externe harde schijf, memory stick of eender welk ander toestel (dat is aangesloten op de USB-poort van de SwipeBox).

• Een micro-SD-kaart (die in de kaartsleuf van de SwipeBox werd geplaatst).

• Met de YouTube-app kunt u YouTube-video’s bekijken op uw tv-scherm.

• Met de Radioline-app kunt u honderden radiostations beluisteren via uw tv.

Hebt u nog een andere vraag? Neem contact met ons op via e-mail.